23 / 04 / 2024

Alanya, İranlıların gözdesi oldu!

Alanya, İranlıların gözdesi oldu!

Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Alanya Deluxia Golden Palace'da İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Sanatçılar klip çekerken, Alanya'nın da tanınmasına katkı sağlıyor.



Antalya'nın Alanya ilçesinde İran emlak pazarında ilçeyi tanıtan Güzel İnşaat sahibi Ramazan Güzel, yeni projesi Deluxia Golden Palace'de İranlı ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Güzel, İranlı ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy I Iejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İş adamı Ramazan Güzel tarafından Kargıcak Mahallesi'nde hayata geçirilen Deluxia Golden Palace, İranlı ünlülerin gözdesi oldu. İranlı bir çok sanatçı klip çekimleri için Deluxia Golden Palace'yi seçmeye tercih ediyor. Ünlü sanatçı Moein ardından, İranlı Pop yıldızı Valy Hejazi'nin klip çekimi için Deluxia Golden Palace'nin kapılarını araladı. 


İran'da çok sevilen genç sanatçı, klibinde hem firmanın hem de Alanya'nın tanıtımını yapıyor. Yaklaşık 1 hafta süren klip çekimleri boyunca Alanya'nın tarihi mekanları ve sahillerini de tanıtan Hejazi, İran'da Alanya'nın her geçen gün daha da çok tanınmasına aracı olduklarını, kendilerinin de Alanya'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İranlıların tatil için yeni tercihleri Alanya, biz de bu nedenle Alanva'da klibimizi çekmeyi uygun bulduk" dedi.


Antalya Son Haber





Geri Dön