29 / 03 / 2024

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...




Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.  Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni tesisin kısa süre içinde Kestel’de hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Alanya Belediyesi yeni hizmet binasının yapılması planlanan yerde bulunan Alanya Belediyespor Tesisleri’ndeki sahadaki çimler yeni Kestel Sahası’na taşınıyor. Alanya Belediyesi imkânlarının verimli kullanılması ve yapım süresinin kısaltılması kapsamında sahadaki çimleri yeni alınan çim kesme makinesi yardımı ile rulolar halinde Kestel’e kaydırıyor ve serme işleri yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde tesviye işlemlerinin yapıldığı Kestel yeni sahasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Saha tanzim ekiplerinin bir kısmı Eğri Köprü’de çimleri keserken diğerleri Kestel’ de tesviye işlemlerini gerçekleştirdi.


BAŞKAN YÜCEL, “YENİ KESTEL SAHASI 20 GÜN İÇİNDE FAALİYETTE”


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sahamız 20 ile 30 gün arasında faaliyete geçecektir.  Hazır serilen çimlerin kök gelişimi tamamlandıktan sonra gerekli ilaçlama ve gübreleme işlemlerinin yapılmasının ardından hizmete açılacaktır. Belediyespor futbol antrenmanları ve yaz okulları artık Kestel Spor Tesislerinde gerçekleştirilecektir.” dedi.



Alanya Belediyesi



Geri Dön