23 / 04 / 2024

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.



Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.


Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Alanyaspor'un karşılaşmalarını oynayacağı Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Oba Stadyumu'nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi. 


Alanyaspor'un geçen sezon en büyük sorunlarından birisi olan ulaşım problemini sezon başlangıcına kadar çözüleceklerini kaydeden Başkan Yücel, "Yol genişletme, kavşak, kaldırım, otopark ve ışıklandırma problemlerini de çözerek Alanyaspor'umuza Süper Lig'e yakışır bir stat hazırlamak istiyoruz. Gerek stadyuma gelecek olan taraftarlarımızın gerekse misafir takım taraftarlarının ulaşım ve otopark konusunda daha konforlu ve sıkıntısız bir süreç yaşamaları için çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön