19 / 04 / 2024

Alanya'da inşaat sektörü durgun mu?

Alanya'da inşaat sektörü durgun mu?

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi...



Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya başkanlık eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, birimlerden gelen konularını değerlendirdiklerini söyledi. Yücel, "Beldelerde ki ve merkezde ki bir kaç belediye mallarının tekrar ihalesi vardı, iyi bir katılım oldu alan arkadaşlarımıza da şimdiden hayırlı olsun. Bu hafta yapılan eğitim şenliklerinden dolayı tüm eğitici arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Gelecek haftaki öğretmenler gününü de şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu. Belediyeye yapılacak olan yeni atamalar konusuna değinen Yücel isimleri henüz belirlemediklerini önümüzde ki günlerde isimlerin netlik kazanacağını belirtti. 


Turizm sezonunu bitmesiyle birlikte başlayan inşaat ve restorasyon çalışmalarına değinen Yücel esnafın çalışmalara erken başladığını, inşaat sektörününde geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladığını söyledi, Yücel, "Tabi inşaat sektörü açıldı ama çevre duyarlılığıyla ilgili, gerek gürültü kirliliği gerekse de çalışma alanlarıyla ilgili kontrollerimiz devam etmektedir. Eskiye nazaran inşaat sektörü biraz yavaş ilerliyor ama yinede bölgemizde iyi yatırımlar var. Gerek turizmle ilgili gerek iş alanlarıyla ilgili iyi yatırımlar devam epor. Daha da iyi yatırımlar olacağını ümit ediyorum'" dedi. Yücel belediyenin inşaatlarının henüz proje aşamasında olduğunu belirtti. 


Alanya Postası 


Geri Dön