19 / 04 / 2024

Alanya'daki kapalı otoparkın açılışı gerçekleştirildi!

Alanya'daki kapalı otoparkın açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı.




Sargın İnşaat tarafından yapılan kapalı otopark deneme açılışı ile hizmete girdi. Yetkilileri otoparkın iki gün ücretsiz hizmet vereceğini bildirdiler elektronik sistemde mevcut" diyen Cengaver, "Otoparkımızın içerisinde zemin katta oto yıkamamız da var. Ayrıca araçlar içeride olduğu sürece sigortalı bir şekilde olacak. Ayrıca Alanya Belediyesi de şuanda otopark civarında park eden araçları kaldırmak için bir çalışma başlattı. Belediyemize de bu konuda bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 


KAPALI OTOPARKIN SAATİ 5 TL

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Sargın İnşaat Alanya Şube Müdürü Orhan Gazi Cengaver, kapalı otoparkın iki günlük deneme açılışının yapıldığını ve bir ay sonra da resmi açılışın yapılacağını söyledi. Cengaver, "Alanya'nın ihtiyacı olan geniş kapsamlı bir otoparkı Alanya'ya kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Kapalı otoparkımız hizmete başladı. İki gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneme açılışımızı yapıyoruz. Bir ay sonrada resmi açılışımızı yapmayı planlıyoruz. Fiyat tarifemizden bahsedecek olursak şuan için 1 saati 5 TL olarak karar kıldık. 

Onun dışında sınırlı sayıda abonelik verilecek. Bunun da fiyatı aylık 150 TL olacak" dedi. 



Alanya Postası Gazetesi




Geri Dön