25 / 04 / 2024

Alanya'ya 35 kilometre su hattı yapılacak!

Alanya'ya 35 kilometre su hattı yapılacak!

Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmalarla Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunu tamamen ortadan kaldırılacak" dedi.



Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi'ni ziyaret eden ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile bu yıl içinde Alanya'ya yapılacak su ve kanalizasyon yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, Alanya merkez ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki sorunlar ve bunları çözümü konusunda Faruk Karaçay'a bilgi verildi. 




ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ASAT'ın Alanya'ya yapacağı yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu yıl içinde Alanya'ya 35 kilometre su, 15 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak. Okurcalar, Konaklı ve Payallar'daki su sorunlarının tamamen ortadan kaldırılması için çalışma başlattık. Arıtma tesislerinin tamamı elden geçirilecek. Bunun yanında arıza benzeri sorunlara her an müdahale edecek ekipler kurduk. Önümüzdeki aylarda gece vardiyası da oluşturacağız. Amacımız Alanya'ya en iyi hizmeti getirmek. Bu konuda Belediye Başkanımız Menderes Türel ve ASAT Genel Müdürümüz Faruk Karaçay bize her türlü desteği veriyor."



Sabah Akdeniz Ek


Geri Dön