29 / 03 / 2024

Alanya'ya teleferik müjdesi!

Alanya'ya teleferik müjdesi!

2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi.





2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi. “2017’nin Nisan ayında teleferiğe hep birlikte bineceğiz” diyen Başkan Yücel, projenin ilgili kurumlarla istişare içinde devam ettiğini belirtti.

BAŞKAN YÜCEL, “BU MECLİSLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Komisyonlardan gelen kararların görüşülmesinin yanısıra gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu meclisle çalışmaktan gurur duyuyorum” dedi. CHP Grup Sözcüsü Edoğan Toktaş’ın “Sayın Başkanım Meclisimizde 3 farklı parti bulunmasına rağmen şimdiye kadar aldığımız kararları oybirliği ile aldık. Bu da çoğulcu demokrasiye güzel bir örnektir. İnşallah önümüzdeki süreçte de kararları oybirliği ile alırız” ifadeleri üzerine, Belediye Başkanı Yücel, “ Tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim. Bu meclisle çalışmaktan gurur duyuyorum.” diye konuştu.


BAŞKAN YÜCEL, “ALANYA BELEDİYESİ ENGELLİ PROJELERİYLE 1 NUMARA”

Alanya Belediyesi’nin katıldığı, “9. Engelsiz Yaşam Fuarı” (EYAF) ile ilgili Belediye Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Yücel şunları kaydetti: 

“Her vatandaş bir engelli adayıdır. Şehrimizde attığımız her adımda, yaptığımız her çalışmada engellilerimizle birlikteyiz. İstanbul’da düzenlenen fuarda gösterilen gayretimiz Türkiye’deki ne bir başka şehirde ne de bir STK da vardı. Engelli fuarında yaptığımız çalışmalar ve uygulamalarımız bir numaraydı. Bu da insana verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Vatandaşlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte engellilerle ilgili konularda verdiğimiz çabanın farkını fuarda gördük. Standımız ziyaretçilerden büyük övgü aldı”.


PARKLARA YENİ İSİMLER VERİLDİ

Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis ve Benzerlerine Ad Verme Komisyonu kararlarının görüşüldüğü gündem maddeleri de oybirliği ile meclisten geçti. Buna göre, Şıhlar Mahallesi’ndeki bir parka” Pirce Alaaddin Parkı”, Cikcilli Mahallesi’ndeki çocuk parkına “Benim Dünyam Çocuk Parkı”, Sugözü Mahallesi’ndeki parka “Düş Bahçesi Çocuk Parkı”, Mahmutlar Mahallesi’ndeki 3 çocuk parkına ise Kırlangıç 1, Kırlangıç 2, Kırlangıç 3 Çocuk Parkı isimleri verildi.



Alanya Belediyesi


Geri Dön