29 / 03 / 2024

Alarko Carrier Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer alıyor!

Alarko Carrier Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer alıyor!

İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşlarından Alarko Carrier, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın 2014 yılı için yaptığı araştırmada, 20 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer aldı.




İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşlarından Alarko Carrier, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın 2014 yılı için yaptığı araştırmada, 20 milyon dolarlık marka değeriyle Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer aldı. Markaların güç ve başarısının sayısallaştırıldığı araştırmada, 2012 yılı marka değeri 15 milyon dolar olan Alarko Carrier, 2013’te bunu 18 milyon dolara, 2014’te ise 20 milyon dolara yükselterek listede kendine yer bulmaya devam etti.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, “Sizin de bildiğiniz gibi marka değeri sıralama araştırmaları, çok kapsamlı çalışmalar sonucu ortaya çıkıyor. Markaların geçmiş finansal verileri yorumlanarak, gelecek yıllara projeksiyon yapılıyor. Böylece en değerli markalar ortaya çıkıyor. Alarko Carrier olarak, uluslararası bağımsız bir kuruluş tarafından Türkiye’nin En Değerli İlk 100 Markası arasında yer almak, bizim için gurur verici bir durum. Kurulduğumuz günden bu yana hep en iyiye ulaşmayı amaçlayarak çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızın sonuçlarını, üst üste 3 yıldır Brand Finance listesine girerek aldığımızı görmek bizi mutlu ediyor.” dedi.




Geri Dön