26 / 04 / 2024

Alarko GYO'nun 27 Mart'ta sunacağı Yönetim Kurulu üye adayları!

 Alarko GYO'nun 27 Mart'ta sunacağı Yönetim Kurulu üye adayları!

Alarko GYO'nun 27 Mart 2013 tarihli Genel Kurul'a sunacağı Yönetim Kurulu Üye Adaylarının Listesi açıklandı...




Mustafa FİLİZ

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1960 yılında Çorum' da doğdu. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi' nden mezun oldu. 1982 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu' nda Hesap Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı ve 1985 yılında Hesap Uzmanlığı' na atandı.

1989 yılında Bakanlık tarafından bir yıl süreyle İngiltere' ye gönderildi. 1992 yılında Baş Hesap Uzmanlığı' na atandı. Bir süre Hesap Uzmanları Kurulu İstanbul Grup Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Bu görevde iken, 1995 yılında istifa ederek Alarko Şirketler Topluluğu' na katıldı. 

Halen Alarko Şirketler Topluluğu Mali İşler Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Mustafa Filiz, ayrıca Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Kurulu Üyesidir.

Evli ve bir çocuk babası olan Mustafa Filiz İngilizce bilmektedir.   

Mustafa Filiz' in SPK' nın Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.




Ahmet Önder KAZAZOĞLU

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1953 yılında Kilis' de doğdu. 1975 yılında O.D.T.U. Mühendislik Fakültesi Makina Bölümünden mezun oldu. 1977 yılında aynı fakültede yüksek lisansını tamamladı.

1979 yılında Alarko Şirketler Topluluğu' na katıldı. Topluluğun yurt içi ve yurt dışındaki  çeşitli projelerinde yönetici olarak görev aldı. 2009 yılından itibaren Alcen Enerji Dağıtım ve Parakende Satış Hizmetleri A.Ş. ile Meram Elektrik Dağıtım A.Ş' de  Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Ahmet Önder Kazazoğlu, ayrıca Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesidir.

Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Önder Kazazoğlu İngilizce bilmektedir.   

Ahmet Önder Kazazoğlu' nun SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.




Mehmet Alper KAPTANOĞLU

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1950 yılında Borçka' da doğdu. 1973 yılında İ.T.Ü. Mühendislik Fakültesi Makina Bölümünden mezun oldu. 

1973 yılında Alarko Şirketler Topluluğu' na katıldı.Topluluğun çeşitli şirketlerinde yönetici olarak görev aldı.1998 yılından itibaren Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.' de Genel Koordinatör Yardımcısı olarak çalışmaktadır. Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesidir 

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Alper Kaptanoğlu İngilizce bilmektedir.   

Mehmet Alper Kaptanoğlu' nun  SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.




Mehmet AHKEMOĞLU

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1964 yılında Ankara' da doğdu. 1986 yılında  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Illinois Üniversitesi Uluslararası Muhasebe ve Denetim alanında yüksek lisansını  tamamladı. 

1986 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzman Yardımcısı olarak başladığı çalışma hayatına 1989 yılında Hesap Uzmanı, 1997 - 2004 yıllarında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, 2005 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Yönetimi Daire Başkanı olarak görev yaptı. Bu görevinden 2005 yılı sonunda istifa ederek ayrıldı. 2006 yılında Alarko Şirketler Topluluğu' na katıldı. Halen Alarko Şirketler Topluluğu Denetim Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Ahkemoğlu İngilizce bilmektedir. 

Mehmet  Ahkemoğlu' nun SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.




Hilmi Önder ŞAHİN

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1948 yılında Ayvalık' da doğdu. 1970 yılında O.D.T.Ü. Mühendislik Fakültesi Maden Bölümünden mezun oldu. 1972 yılında aynı fakültede yüksek lisansını tamamladı.

1975 yılında Alarko Şirketler Topluluğu' nda Enstrümantasyon Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Topluluğun çeşitli şirketlerinde yönetici olarak çalıştı.1995 yılından itibaren Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Ayrıca Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesidir. 

Evli ve iki çocuk babası olan Hilmi Önder Şahin  İngilizce bilmektedir.   

Hilmi Önder Şahin' nin SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.




İzzet Cemal KİŞMİR

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1964 yılında Ankara ' da doğdu. 1986 yılında Marmara  Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce Finans Yönetimi Bölümünden mezun oldu.1988 yılında aynı Üniversitede Çağdaş Yönetim Yüksek Lisansı, 1996 yılında Hartford Üniversitesi Barney İşletme Yüksek Okulunda ''Uluslararası Finans ve Stratejik Yönetim'' alınında MBA yaptı.

Çalışma hayatına 1987 yılında STFA Holding' de Bölge Satış Koordinatörü olarak başladı. Sırasıyla Mobil Oil, Garanti Bankası, TEB BNP Paribas' ta çeşitli görevlerde yönetici olarak çalışmıştır. 2011 yılından itibaren BNP Paribas Cardif ' in Türkiye CEO' su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaktadır.  

Evli ve bir çocuk babası olan İzzet Cemal Kişmir  İngilizce bilmektedir.   

İzzet Cemal Kişmir' nin  SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmaktadır.




Mehmet SAĞIROĞLU

Yönetim Kurulu Üye Adayı


1951 yılında  İzmir  ' de doğdu. 1976 yılında Boğaziçi Ünivesitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 

Çalışma hayatına 1976 yılında Türk Demirdöküm Fabrikaları A.Ş.' de Bütçe Planlama ve Kontrol Şefi olarak başlamıştır. T. Sınai Kalkınma Bankası, Fideltus Capital, Global Menkul Değerler ve Global Kurumsal Finansman A.Ş.' de yönetici olarak çalışmıştır. 2010 yılından itibaren Global Menkul Değerler' de Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaktadır.  

Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Sağıroğlu İngilizce ve Fransızca bilmektedir.   

Mehmet Sağıroğlu' nun SPK' nın  Seri: IV, No: 56 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmaktadır.


Geri Dön