18 / 04 / 2024

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

Firma: Turkos İnşaat -T Tasarım

Proje: Alavista Evleri

T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik" dedi.



Turkos İnşaat ile T Tasarım'ın Çeşme Alaçatı'da birlikte hayata geçirdiği Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor. T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik. Alavista, terasları, ferforje motifleri, ahşap ve taş dokularıyla, özgün bir Alaçatı yorumu olarak inşa edildi. Villalar birbirinden farklı konumlandırıldığı için her villanın müstakil girişi mevcut" dedi. 


2 KATLI VİLLALAR


Gültürk ayrıca, "Villaların havuza ulaşımı da bağımsız olacak arazinin özel konumundan dolayı her villa, Alaçatı manzarasına sahip. 3 bin metrekarelik alanda konumlanan Alavista Evleri'ni, 2 katlı ve 160 metrekare olarak inşa ettik. Alavista Evleri'nin fark yaratan bir başka özelliği de doğadan nesneleri temsil eden, her villa için ayrı renkte uygulanan cumbaları. Alavista Evleri'ni isimlendirilirken de cumbalarının renkleri olan yakut, lapis, buğday, koral, fıstık, oranj, buzmavi, turkuaz, lavanta kullandık" diye konuştu. 


Alavista Evleri iletişim!


Web Adresi: www.alavistaalacati.com

Telefon : 0538 339 99 39


Posta


projeye sor



Geri Dön