26 / 04 / 2024

Albaraka Türk Ordu Fatsa'da ilk şubesini açtı!

Albaraka Türk Ordu Fatsa'da ilk şubesini açtı!

Dünyanın en iyi katılım bankası" olma vizyonu ile hareket eden Albaraka Türk'de şubeleşme çalışmaları devam ediyor. Fatsa Şube Müdürü Bedreddin Şimşek "Albaraka Türk, yatırımlar merkezi Fatsa'ya büyük katkı sağlayacak"



Fatsa Şube Müdürü Bedreddin Şimşek "Albaraka Türk, yatırımlar merkezi Fatsa'ya büyük katkı sağlayacak" Albaraka Türk'ün Fatsa Şubesi müdürü Bedreddin Şimşek, Albaraka'nın ilçeye katkısı ve çalışma ve hedeflerini anlattı: Fatsa'da bir bereket kapımızın açılışını gerçekleştirdik. Muhterem Fatsaiıiara burada hizmet vermekten büyük mutluluk ve onur duyacağız, inanıyoruz ki bu şubemizle birlikte katılım bankalarının Fatsa'daki payı artacak ve ulaşılamayan noktalarda hizmet alacaklardır. 


Fındığın, kivinin ve balın merkezi olan bölgemiz son yıllarda Ordu-Giresun hava limanı, Akdeniz- Karadeniz yolu. Çambaşı kayak tesisleri, Karacaömer botanik parkı. Ordu çevre yolu ve planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile de yatırım merkezi haline gelmiştir. 


Tüm bu gelişmeler neticesinde meydana gelecek iktisadi faaliyetlere Albaraka Fatsa Şubesi olarak gereken katkıyı yapıp bölgemizi daha iyi noktalara taşımak için elimizden geleni yapacağız. 


Albaraka Türk'ün Ordu Fatsa Şubesi hizmete girdi "Dünyanın en iyi katılım bankası" olma vizyonu ile hareket eden Albaraka Türk'de şubeleşme çalışmaları devam ediyor Katılım bankalarının lideri Albaraka Türk, çevreye yapılan havaalanı ve yeni yollarla hızla gelişen ilçede ilk şubesini açtı. Açılışa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, aslen Fatsalı olan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Prof. Dr.Kerem Alkin, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 


Kobilerin gelişimine öncelikli destek Albaraka Türk'ün Fatsa'daki ilk şubesini Fatsalıların hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "1985'ten bu yana imza attığı ilklerle Türkiye'de katılım bankacılığının öncüsü Albaraka Türk, 30 yıla ulasan deneyimi, uzman insan kaynağı, teknolojik yetkinliği ve global bir finans gücü olma vizyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir. 


Gururla paylaşmak isterim ki; 2014 yılında belirlediğimiz hedeflerin üzerinde bir performans sergiledik ve şubeleşme açısından da önemli bir atılım gerçekleştirdik" dedi. 


Fatsa'da doğup büyüdüğünü belirten Yahşi, "Ben Fatsa'da doğdum, büyüdüm ve tahsilimi Fatsa'da gerçekleştirdim. Fatsa'da şube açmak benim için son derece önemli ve onur verici. Bu güzel bölgenin insanına ve ekonomisine hizmet etmek için burada olmaktan kıvanç duyuyoruz" dedi. 


Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ'lere desteklerini her geçen gün arttırarak sürdürdüklerini belirten Yahşi, "Katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda üretime ve ticarete finansman sağlama misyonunu en etkin şekilde faaliyetlerine yansıtan bankamız, KOBİ'lerin gelişimine ve ekonomik kalkınmasına desteğini öncelik olarak görmektedir. 2015 yılında KOBİ'lere sunduğumuz finansal desteklerin yanı sıra idari ve finansal danışmanlık ve tecrübe aktarmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 


Star


Geri Dön