25 / 04 / 2024

Albaraka'dan POLSAN ortaklarına özel konut kredisi!

Albaraka'dan POLSAN ortaklarına özel konut kredisi!

POLSAN ortakları, satın almayı düşündüğü konutun ekspertiz değerinin yüzde 75ine kadar konut finansmanı kullanabilecek. Mortgage kapsamındaki konut finansmanları için 300 TL istihbarat, 500 TL ekspertiz ücreti tahsil edilecek



Albaraka ve Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) arasında yapılan işbirliği sözleşmesi Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi ile Polsan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pek tarafından imzalandı. POLSANın 98 bin ortağı ve eşleri; Albarakanın sağladığı özel kar oranları ile konut, araç ve tüketici finansmanından yararlanabiliyor.

Türk katılım bankacılığının öncüsü Albaraka, konut, araç ve tüketici finansmanı konusunda 98 bin ortağı bulunan Polis Bakım ve Yardım Sandığı ile işbirliğine gitti. Kampanya kapsamında, ortaklık sürelerine bakılmaksınız, POLSANın tüm ortakları ile eşlerine Albarakanın tüm şubelerinden özel kar oranlarıyla konut, araç ve tüketici finansmanı imkânı sağlanıyor.

POLSAN ortakları, satın almayı düşündüğü konutun ekspertiz değerinin yüzde 75ine kadar konut finansmanı kullanabilecek. Mortgage kapsamındaki konut finansmanları için 300 TL istihbarat, 500 TL ekspertiz ücreti tahsil edilecek.

Albaraka, sıfır kilometre araç satın almayı planlayan POLSAN ortaklarına, anahtar teslim fiyatı yerine ÖTV ve KDV dahil, diğer masraflar hariç, proformada yazılı bedelin yüzde 80i oranında finasman sağlayabileyecek. İkinci el araçlarda ise bu oran, aracın marka ve modeline göre kasko değerinin yüzde 40-70i arasında olacak. Araç finansmanında istihbarat ücreti 250 TL olarak belirlendi.

Kampanya kapsamında, POLSAN ortaklarının satın alacağı dayanıklı tüketim mallarının finansmanı için de uygun kar oranları ile destek sağlanabiliyor.

Konut finansmanı ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyen POLSAN ortakları; www.polsan.com.tr ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı Çağrı Merkezi'ne (0505 318 88 50 - 68) veya Albaraka şubelerine başvurabilirler.


Geri Dön