26 / 04 / 2024

Aldora 100. konsept mağazasını Suşehri'nde açtı!

Aldora 100. konsept mağazasını Suşehri'nde açtı!

Aldora Mağazası 100. konsept mağazasını Suşehri'nde hizmete açtı. Aldora’nın kendi üretimi olan ve piyasa değeri 13 lira olan slikonlu yastıklar da açılışa özel olarak 1 liradan satıldı...




Aldora Mağazası 100. konsept mağazasını Suşehri'nde hizmete açtı.


Suşehrili iş adamı Hilmi Zorlu ve oğulları tarafından Sivas Caddesi üzerine açılan 100. Aldora konsept mağazasının açılış kurdelesi dualar eşliğinde Aldora Türiye Pazarlama Müdürü Osman Patır, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından kesildi.


Açılış konuşmasını yapan Aldora mobilya Suşehri yetkilisi Hilmi Zorlu gelen misafirlere teşekkür etti.


Zorlu, “Mağazamız Suşehri ilçesine hayırlı uğurlu olsun. Bizler elimizden geldiği kadarıyla Suşehrili vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için imkanlarımız doğrultusunda çalışıyoruz. Aldora Mobilya her yıl konseptini değiştiriyor ve tamamen kendine özgür orijinal bir tasarımı var” dedi.


Açılışın ardından ilçe idarecilerine ve vatandaşlara mağaza gezdirilerek ve eşitli ikramlarda bulunuldu.


Aldora’nın kendi üretimi olan ve piyasa değeri 13 lira olan slikonlu yastıklar da açılışa özel olarak 1 liradan satıldı. Slikonlu yastıkları almak isteyen vatandaşlar mağazaya akın edince izdiham yaşandı.



Manisa Hayat


Geri Dön