20 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk, 3. Kez Ceyhan Kent Konseyi başkanı!

Alemdar Öztürk, 3. Kez Ceyhan Kent Konseyi başkanı!

Alemdar Öztürk, 3. Kez Ceyhan Kent Konseyi'ne başkan seçildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 3. kez başkan seçildiği Ceyhan Kent Konseyi'ni kurumsallaştırdıktan sonra bir kez daha aday olmayacağını açıkladı...



Ceyhan Kent Konseyi 3.  Olağan Genel Kurulu'nda Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 3. kez Kent Konseyi Başkanı seçildi. Öğretmenevi'nde gerçekleşen genel kurulda 2 liste halinde gidilen seçimde, Genel Kurul'da Divan Başkanlığını Selahattin Güler yaparken üyeliklerini Selçuk Öntürk ile Ertan Aydar yaptılar. Tasnif kurulunda ise Erkan Karık, Eyüp Turut ile Mustafa Kılınç görev aldı. 


"DEVLET TERBİYESİNDEN HİÇBİR ZAMAN AYRILMADIK"

 Başkan Alemdar Öztürk, 2011 Temmuz ayında sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildiğini belirterek "Göreve geldiğimizden beri şeffaf bir yönetim sergiledik. Haksızlıklar karşısında hiçbir zaman susmadık. Demokratik çerçevede Ceyhan'ın ve Ceyhanlı'nın tüm haklarını her türlü platformda dile getirdik ve savunucusu olduk" dedi. Kültür sitesinin açılışının ardından bundan sonraki toplantıların burada yapılacağını dile getiren Öztürk, "Ceyhan'ın iktidarla buluşmasının ardından Ankara, Ceyhan'ın sesini duydu. 

Bu süreçte Ceyhan'a 3 bakanımız geldi. Ceyhan'a 4 yıllık bir fakülte kazandırılması konusunda çalışmalar yapılıyor. Ceyhan'a yeni bir gençlik merkezinin yapılacak. Ceyhan Stadyum'unun 30 yıldır değişmeyen çimlerinin yenilenecek. Kapalı Spor Salonun standartlara uygun olarak yeniden yapılacak. 

Papak Çamlığı'nın mesire alanı olarak düzenlenmesi için çalışmalar başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi'nin yerine ise nitelikli yaşam merkezleri yapılacak. Öte yandan Ceyhan'ın Kentsel dönüşüm ile yeniden yapılanması ve Toki evleri ile ilçemiz hak ettiği noktaya gelecektir. Burada önemli olan birlik ve beraberliğimizin devam etmesidir" diye konuştu. 

Konuşmanın ardından gerçekleşen açık oylamada Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 212 oyun 190'ını alarak 3. 

kez Ceyhan Kent Konseyi Başkanı seçildi. 

Başkan Öztürk, yaptığı teşekkür konuşmasında Ceyhan Kent Konseyi'ni kurumsallaştırdıktan sonra bir kez daha aday olmayacağını açıkladı. 



Adana İlk Haber





Geri Dön