27 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk: 500 konutluk projeyi vatandaşla buluşturacağız!

Alemdar Öztürk: 500 konutluk projeyi vatandaşla buluşturacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, yapılan oylama neticesinde oy birliğiyle kabul edildi.



Ceyhan'daki Belediye evleri ve Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 3. oturumunda görüşüldü. 4 aydan bu yana görüşülmeyi bekleyen gündem maddesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 


TOKİ'NİN İLK AYAĞINDA 500 KONUT 


Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "bundan yaklaşık 6 ay önce  TOKİ  Başkanımızla yaptığımız ön anlaşma gereği Ceyhan'da orta ve alt kesime hitap edecek 


TOKİ KONUTLARI İLE İLGİLİ İMAR PLAN TADİLATI  Adana  BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE OY BİRLİĞİYLE ONAYLANDI 


Öztürk: 500 konutluk projeyi vatandaşla buluşturacağız olan 500 konutluk TOKİ projemizi gerçekleştirmeyi planlamıştık. TOKİ projemizin ilk ayağını Ceyhan'ın kuzey girişinde, şehir stadının karşı alanına düşen 22 dönümlük arazide gerçekleştireceğiz. Söz konusu arazinin TOKİ'ye devrenin ardından alt ve orta gelir seviyesine hitap edecek olan 500 konutluk projeyi, Allah'ın izniyle vatandaşlarımızla buluşturacağız. 

" dedi. 


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR 


İçersinde otopark, yeşil alan ve sosyal kullanım alanlarının da bulunacağı TOKİ konutlarının 2+1 ve 3+1 şeklinde planlandığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, "Bu vesile ile büyük hassasiyet gösteren kamuoyuna, vatandaşlarımıza ve büyükşehir belediye meclis üyelerine Ceyhan halkı adına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. 


Adana Kent Gazetesi


Geri Dön