29 / 03 / 2024

Alemdar Öztürk: TOKİ Evleri'ni Ceyhanlılarla buluşturacağız!

Alemdar Öztürk: TOKİ Evleri'ni Ceyhanlılarla buluşturacağız!

Ceyhan Belediyesi'nce Namık Kemal Mahallesi'ndeki konser alanında verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Alemdar Öztürk de katıldı. Öztürk, "30 Mart'ta verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz" dedi. Başkan Öztürk,




Ceyhan Belediyesi'nce Namık Kemal Mahallesi'ndeki konser alanında verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Alemdar Öztürk de katıldı. İftar yemeğinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Daha sonra sanatçı İsmet Bal'ın Sema gösterileri eşliğinde söylediği ilahiler ile vatandaşlar iftarlarını açtılar. Programda bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "30 Mart'ta verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz" dedi. Başkan Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile görüşmeler yapıldığını ve Bakanlık tarafından onaylanacak olan kentsel dönüşümün ardından  TOKİ  evleri ile Ceyhanlıları buluşturacaklarını söyledi. 


BAŞKANA TEŞEKKÜR

 Programda ayrıca, Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal ile birlikte Panzerler Grubu, Belediye Başkanı Alemdar Öztiirk'e spora katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek sundular. Başkan Alemdar Öztürk ise Ceyhanspor'a şimdiye kadar kim destek verdiyse teşekkür etti ve bundan sonra Ceyhanspor'u layık olduğu yere taşımak için tüm güçleri ile destek vereceklerini söyledi. Ceyhanspor Başkanı Cengiz Özal ise Başkan Alemdar Öztürk'e teşekkür etti. 


Sabah Güney


Geri Dön