25 / 04 / 2024

Alev Semker Akal inşaat firması kurdu!

Alev Semker Akal inşaat firması kurdu!

İnşaat dünyasına uzak olmayan ve dünyanın 5. büyük barajı olan Atatürk Barajı"nı yapan Necdet Semker"in kızı Alev Semker Akal, Enersu İnşaat ve Ticaret Aşž"yi kurdu



İnşaat dünyasına uzak olmayan ve dünyanın 5. büyük barajı olan Atatürk Barajı"nı yapan Necdet Semker"in kızı Alev Semker Akal, Enersu İnşaat ve Ticaret Aşž"yi kurdu. Aynı zamanda Özel Yüzyıl Işıl Okulları Yönetim Kurulu Başkanı da olan Semker"in kurduğu yeni şirket adres olarak Dikilitaş Emirhan Caddesi No 109 Kat 18 Beşiktaş aresinigösterdi. 29 Eylül 2010 tarihinde kurulan şirketin sermayesi kayıtlara 2 milyon 729 bin 583 TL olarak geçti.

İnşaat taahhüt işleri yapmak üzere yola çıkan şirket, inşaat projelerinin geliştirilmesi, inşaat taahhüt ve dekorasyon işleri, bu işlere ait araştırma etüd planlama, fizibilite, projelendirme hizmetleri de üretecek. Ayrıca şehircilik imar planları da yapacak olan Enersu, ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de yerine getirecek.

Enersu İnşaat ve Ticaret Aşž"de Alev semker akal yönetim kurulu başkanlığ görevini üstelenirken Füsun Doruk başkan yardımcısı, Cahit Yalçın Baran ve Muammer Özkavaf yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön