26 / 04 / 2024

Alfemo 5 ayda 21 yeni mağaza açtı

Alfemo 5 ayda 21 yeni mağaza açtı

Alfemo, yurtiçinde ve yurtdışında bayi sayısını artırmaya devam ediyor



2010'un ilk beş ayında sadece yurtiçinde aileye 21 yeni bayi daha katıldı. Yıl sonuna kadar yeni bayilik sayısı ise 55'e ulaşacak. Mayıs ve Haziran aylarından Türkiye'nin farklı noktalarından 5 mağaza açılışı gerçekleştiren Alfemo Mobilya, önümüzdeki günlerde ise Ordu Aybastı'da ve Konya'da yeni mağazalarını hizmete açacak.

GÜCLENİYOR
Her geçen gün yeni katılımlarla yaygınlaşmaya devam eden Alfemo'nun ailenin yeni üyeleriyle birlikte daha da güçlendiğini belirten Alfemo yetkilileri, tüketicinin yanıbaşında kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi. Bu sürecin, tüketicilerin Alfemo'ya erişebilirliğini artırma çalışmalarıyla bir arada yürütüldüğünü İfade eden Alfemo yetkilileri, tüketici taleplerini takip ederek yeni Alfemolarla tüketicileri buluşturduklarını söylediler.

Alfemo yetkilileri şunları söylediler; "Sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da, başta Avrupa ve yakın coğrafya ülkelerinden gelen talepler değerlendirilerek konsept mağazalar oluşturuyoruz. Modern tasarım çizgisiyle Alfemo, dünya trendleriyle öz kültürümüzün sentezinden yola çıkarak, özgün tasarımlarla koleksiyonlarını oluşturuyor. Fonksiyonellik, rahatlık, kullanım kolaylığı ön planda. Estetik, fark yaratan detaylar ve kalite ise olmazsa olmazlar. Yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, corner concept, yaşam üniteleri, genç Alfemo, Disney koleksiyonu, sleeper yatak-baza ürün gruplarıyla Alfemo, her evin mobilya ihtiyacını tek bir mağazada karşılama avantajı sunuyor."
YeniAsır


Geri Dön