19 / 03 / 2024

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.



Bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları 20 yıldır tek çatı altında buluşturan Alfemo, Alaçatı esintisini evinde hissetmek isteyenleri konsept mağazalarına bekliyor. Alfemo’nun Alaçatı temalı oturma grubu, yemek odası, yaşam ünitesi ve yatak odası takımları samimi, rahat ve stil sahibi bir ev hayal edenleri Alaçatı ruhuna ortak ediyor. Alfemo’nun Kids&Teens markalı genç ve bebek odası koleksiyonlarında da yine Alaçatı temasını yansıtan oda takımları yer alıyor.


20’inci yılına özel tüm ürünlerde %20 indirim ve Home Decor ürünlerinde %50 indirim sunan Alfemo, Alaçatı konseptli ürünlerinde de avantajlı fiyatlar sunuyor. Alaçatı Salon Takımı 5.208 TL’den, Alaçatı Yemek Odası Takımı 5.118 TL’den, Alaçatı Yatak Odası Takımı ise 6.042 TL’den başlayan fiyatlarla yeni evlenecekleri ve evini yenilemek isteyenleri bekliyor.



Geri Dön