19 / 04 / 2024

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.



Alfemo açıklamasına göre, Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi. Bakü'nün mobilya ticareti açısından en önemli noktası olan Babek Caddesi'nde yer alan 4 katlı Alfemo mağazasında, tasarım ürünü mobilya koleksiyonunun yanı sıra Kids Teens markalı bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonu da yer alıyor.


Alfemo, Orta Asya'daki mağaza sayısını da artırmaya devam ediyor. Kazakistan ve Özbekistan'da hizmet veren Alfemo'nun Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Gürcistan ve Moğolistan mağazalarının hazırlıkları sürüyor. Alfemo, 2016 sonuna kadar 4'ü Kazakistan'da olmak üzere toplam 8 mağaza ile Orta Asya'da faaliyet göstermeyi hedefliyor.


AA


Haber PR şirketi tarafın şu şekilde yayınlandı;


Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, her kıtada  büyümeyi sürdürüyor. Orta Asya’daki mağaza sayısını hızla artıran markanın Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 2500m2 büyüklüğünde konsept mağazası geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Bakü’nün mobilya ticareti açısından en önemli noktası olan Babek Caddesi’nde yer alan 4 katlı mağazada; Alfemo’nun tasarım ürünü mobilya koleksiyonunun yanı sıra; Kids Teens markalı bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonu da yer alıyor.

Kazakistan ve Özbekistan’da  yıllardır hizmet veren ve Bakü’deki ilk mağazasını 2010 yılında açan Alfemo’nun Tacikistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Gürcistan ve Moğolistan mağazalarının hazırlıkları da devam ediyor. Marka, 2016 yılı sonuna kadar 4’ü Kazakistan’da olmak üzere toplam 8 mağaza ile Orta Asya’da faaliyet gösteriyor olacak.

Güçlü global Türk markaları geliştirerek Türkiye’nin ihracatını artırmayı hedefleyen, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı TURQUALITY®’nin de desteği ile Alfemo, dış pazarda sadece Alfemo mağazalarıyla değil, çocuk ve genç mobilya koleksiyonlarını sunduğu Kids&Teens mağazaları ile de büyüyor.

Geri Dön