29 / 03 / 2024

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.



Mobilya pazarının lider markalarından  Alfemo, yurtiçi ve yurtdışı bayilerinin bir araya geldiği geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.


“Güçlü Bayi, Mutlu Bayi” mottosuyla yapılan bayi toplantısının ilk gününde Alfemo’nun Bakü’deki 2. Mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Bakü’nün en işlek caddelerinden Babek Prospekti’de yer alan 3000 m2 büyüklüğündeki mağazanın açılışına Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, İhracat Müdürü Serkan Duman ve Türkiye Satış Müdürü Ahmet Dinler başta olmak üzere Alfemo üst düzey yönetim kadrosu ile beraber Bakülü işadamları ve Alfemo bayileri katıldı. Medya’nın da ilgi gösterdiği açılışta bir konuşma yapan Ramazan Davulcuoğlu;  “20. Yılımıza doğru, emin adımlarla sektör liderliğine ilerlemenin ve dünyanın dört bir yanında aranan ve tercih edilen bir marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.


Bayi toplantısının 2. Gününde deneyimli rehberler eşliğinde gerçekleşen Bakü Gezisi ve ardından yapılan Gala Yemeği ile katılımcılar oldukça iyi vakit geçirdiler.


Toplantının üçüncü gününde Alfemo Yönetimi,  bayilerle Bakü Hilton Convention Center’da bir araya geldi. Alfemo Türkiye Satış Müdürü Ahmet Dinler yaptığı konuşmada Alfemo’nun 2016 yılı büyüme hedeflerinden bahsetti ve “20 yıllık tecrübesi ile mobilya sektöründe tasarım mobilyanın ve yeniliklerin öncüsü olmayı başaran Alfemo, yüzlerce ürünü aynı çatı altında buluşturan binlerce metrakarelik dev mağazaları ile yatırım atağını sürdürerek Konsept Mağaza zincirini hızla genişletiyor. Mağazalaşmada en önemli hedeflerimizden biri nitelikli bayilerle, güçlü  iş ortaklıkları yapmak. Şimdi geldiğimiz noktada her birinizin markaya sağladığı katma değerden onur duyuyorum. Hep birlikte, daha çok güçlenecek ve büyüyeceğiz, hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.


Toplantı sonunda bayilere en iyi gizli müşteri uygulaması, en iyi ciro gelişimi, 2015 yatırım ödülü, en iyi iş organizasyonları plaketleri takdim edildi.


Geri Dön