25 / 04 / 2024

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.



Mobilya sanayinin podyumu olarak nitelendirilen fuarda Alfemo, 2016 koleksiyonunda sergileyeceği tema ve yeniliklere vurgu yapan örnek tasarımlarını fuar ziyaretçileri ile buluşturacak.


Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Takipçilerimiz bilirler; Türkiye Mobilya Sanayi’nin lider firmalarından biri olarak; bizim için her zaman yenilikçi ve öncü olmak önemli olmuştur. Aslında amacımız çok net. Ev demek insanın kendisi, kişiliği, yaşam tarzı demektir. Biz kişinin “işte benim tarzım” diyebileceği mobilyalar üretiyoruz. Dolayısıyla koleksiyonlarımızda çok farklı karakterlere sahip tasarımlara yer veriyoruz. Renkler, desenler, dokular arasında çok farklı kişilikleri mutlu kılacak kombinasyonlar oluşturmayı seviyoruz. İkinci odak noktamız ise tasarımı “akıllı” kılmak. Örneğin gardırobu kadın ve erkeğin kullanımına yönelik farklı fonksiyonlarla tasarımlandırmak ya da modüllere teknoloji entegre etmek hep bu çabanın parçaları. İSMOB Fuarı’nda ziyaretçilerimiz 2016 yılında evde “mutlu” yaşamı nasıl yorumladığımıza dair örnekler görecekler aslında. Burada sergilediğimiz çizgi, yıl boyunca yeni tasarımlarla çoğalarak mağazalarımızda tüketicilerle buluşacak. 


Zoral sözlerine şöyle devam etti: İsmob Fuarı’nda Alfemo’nun yanı sıra, 2015 yılı başında lansmanını yaptığımız ve gerek yatırımcının gerekse tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği bebek&çocuk&genç odası markamız Kids&Teens de yer alacak. Kids&Teens; orijinal Disney lisanslı ürünlerin bulunduğu “Disney Shop” kısmı; özgün mağaza konsepti ve “hayallerin şimdi odanda” mottosunun hakkını veren tasarım ürünü konsept mobilya koleksiyonuyla hem bizim için; hem sektör için pek çok sürpriz, yenilik ve yatırımcılar için karlılık vaad etmekte. Ayrıca altını önemle çizelim; gerek Alfemo gerekse Kids&Teens markası için; dünya standartlarında alışveriş deneyimi sunan  mağazacılık anlayışımızı  da profesyonel yatırımcılarla bu fuarda buluşturuyoruz. Son olarak; geçtiğimiz günlerde Tokyo’da düzenlenen törenle aldığımız Dünya Kalite Ödülü’nü de standımıza gururla taşıyacağımızı vurgulamak isterim.”


Dünyanın sayılı ve Türkiye’nin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan, 120.000m2 sergi alanına sahip  İSMOB Fuarı’na, dünyanın her yerinden binlerce profesyonel ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.


Geri Dön