29 / 03 / 2024

Alfemo, Kids Teens Abu Dhabi’de açıldı!

Alfemo, Kids Teens Abu Dhabi’de açıldı!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.



Yurt dışındaki ilk Kids&Teens mağazası, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dhabi’nin en büyük AVM’si “Al Wahda Mall”da geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Çok kısa bir süre önce BAE’nin ticaret merkezi Sharjah’ta bir mağaza açılışı gerçekleştiren Alfemo, aynı bölgedeki 3. Mağazasını Dubai’de açmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, İhracat Müdürü Serkan Duman, Abu Dhabi Mağazası girişimcileri İbrahim Lawal ve Yahya Umar Usman’ın katılımlarıyla gerçekleşen açılış, halk tarafından da ilgi ile karşılandı. Dünyanın 45 ülkesinde Disney lisans anlaşması bulunan Alfemo, Kids&Teens’in sağlıklı ve kaliteli ürünleriyle Abu Dhabi’li çocukları da Disney’in eğlenceli ve sihirli dünyasıyla buluşturdu. Kids&Teens’in, aralarında Disney’in sevilen karakterleri Cars Mc Queen ve Dusty Planes’in bire bir modellerinin de bulunduğu eğlenceli takımlarına çocukların gösterdiği ilgi de görülmeye değerdi.


Zamansız tasarımları, renkleri, tüm serilere ait özel aksesuarları ile çocuk ve genç odalarına yeni bir anlayış getiren Kids&Teens, bebek odalarında ise ilk ve en önemli önceliğini bebeklerin sağlığı olarak belirledi. Merkezi İsveç’te bulunan SP Technical Research Institute of Sweden ve TSE tarafından belgelendirilmiş, bebeklerin hassas bünyelerine uygun olarak geliştirilen, E0 normlarında malzemeyi bebek odalarında kullanan Türkiye’nin ilk ve tek markası olan Kids&Teens, E0 belgeli bebek odası koleksiyonunu da Abu Dhabi’de görücüye çıkartmış oldu.



Geri Dön