26 / 04 / 2024

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.



Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı; Panama, Hollanda, Dubai, Almanya, Mısır, Kazakistan ve Irak’ın en beğenilen mobilya markaları arasına girmeyi başardı.


Markanın Panama’daki dördüncü mağazası geçtiğimiz hafta Via Espana Caddesi’nde açıldı. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu’nun da katıldığı açılışta, Panamalı siyasetçiler, işadamları, Panama sanat camiasının ünlü yüzleri ve Ekvador’un Panama konsolosu da misafirler arasında yer aldılar. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, açılışta yaptığı konuşmada “Dünya Kalite Ödüllü Markamızı ve her biri tasarım ürünü mobilya koleksiyonumuzu Güney Amerika’da sizlerle buluşturmaktan çok mutluyuz. Çok yakında Alta Plaza’da açılacak 5. Mağazamızla beraber Panama’da tüm kilit noktalarda yerimizi almış olacağız.” dedi. Davulcuoğlu; Alfemo’nun global pazarda yakaladığı başarıda; dahil oldukları Turquality programının katkısının çok büyük olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:  “Günümüz rekabet koşullarında güçlü global Türk markaları geliştirerek Türkiye’nin ihracatını artırmayı hedefleyen, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı TURQUALITY® ile; Alfemo olarak 2011 yılından bu yana dünyanın zirvesine oynuyoruz. Turquality Programı dahilinde aldığımız destek ve güç ile; uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü artırma ve yeni pazarlarda yer alma hedefini gerçekleştirmek üzere ciddi aşamalar kaydettik. dedi. Davulcuoğlu; Turquality desteğinin dünya pazarında bir güç ve prestij simgesi olarak algılandığını; yabancı yatırımcının markaya bakış açısını da etkilediğini vurguladı.


Dünya pazarındaki rakiplerinden ürettiği teknoloji entegre edilmiş, “akıllı mobilyalarla” da ayrışan Alfemo’nun çok kısa bir süre içinde Viyana’da, Kanada’nın Başkenti Toronto ve ABD Los Angeles’taki mağazaları açılmış olacak.



Geri Dön