28 / 03 / 2024

Alfemo'dan teknolojik mobilyalar!

Alfemo'dan teknolojik mobilyalar!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral; “İleri teknoloji hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilerken, yaşamımızın odak noktası olan evlerimizin ve dolayısıyla mobilyalarımızın; bu akışa ayak uydurmaması bizce düşünülemez" dedi.



Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda mobilya sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan; her yıl elde ettiği yeni başarılar ve kazandığı ödüllerle bulunduğu konumu sağlamlaştırarak geleceğin dünya şirketleri arasında yer aldığını gösteren Alfemo; son dönemde ürün portföyüne dahil ettiği “teknolojik mobilyalarla” da fark yaratmaya başladı. İleri teknolojinin her geçen gün hayatın akışına daha fazla dahil olduğu günümüzde Alfemo; Ar-Ge ve tasarıma yaptığı yatırımlarla tüketiciye; yaşam alanlarını “akıllı” hale getiren; teknolojik ürünlerle entegre çalışan ve böylece hayatı kolaylaştıran mobilya seçenekleri sunuyor.


Konuyla ilgili bilgi aldığımız Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral;  yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İleri teknoloji hayatın akışını her geçen gün daha çok etkilerken, yaşamımızın odak noktası olan evlerimizin ve dolayısıyla mobilyalarımızın; bu akışa ayak uydurmaması bizce düşünülemez. Bu bakış açısından aldığımız ilhamla; 2013 yılı itibariyle teknolojik cihazlarla entegrasyonu olan ve bu sayede evde hayatı hem daha kolay, hem daha eğlenceli hale getirecek tasarımlar üzerine çalışmaya başladık. Bu doğrultuda Ar-Ge’ye, üretim tesislerimize ve kalifiye eleman istihdamına, 2 Milyon TL’lik bir yatırım yaptık.  Mobilyalarımıza entegre edeceğimiz cihazlarla alakalı olarak, dünyanın önde gelen markalarıyla çalışmaya başladık.”


Süleyman Zoral; sözlerine şöyle devam etti:  “Bugün Alfemo mobilya koleksiyonunda; tüm mobil cihazlarla uyumlu çalışan; Bluetooth Sound System’e sahip karyolalar, aynasına Led TV entegre edilmiş şifonyer ve konsollar, son teknoloji ürünü projeksiyon sistemine sahip yaşam üniteleri gibi ürünler var. Bu ürünlerin bir çoğunun, estetik olarak da ödüllü tasarımlara sahip olduğunu da belirtmeliyim.”

“Techno Modül” adıyla ifade ettikleri teknolojik mobilya tasarımlarının sadece Türkiye’de değil; Latin Amerika, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerindeki tüketiciler tarafından da yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandığını vurgulayan Süleyman Zoral; bugün Alfemo’nun yıllık cirosunun %10’unu teknolojik mobilyalardan elde ettiğini sözlerine ekledi. 



Geri Dön