16 / 04 / 2024

Alfemo’nun “İndirim Üstüne İndirim” avantajı sağlayan büyük kampanyası başladı!

Alfemo’nun “İndirim Üstüne İndirim” avantajı sağlayan büyük kampanyası başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo ’ nun, Kasım sonuna dek sürecek ve tüketiciye “indirim üstüne indirim” avantajı sağlayan beklenen kampanyası 1 Eylül ' de başladı...



Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun, Kasım sonuna dek sürecek ve tüketiciye “indirim üstüne indirim” avantajı sağlayan beklenen kampanyası başladı. Bu kampanya ile tüketiciler, yatak odası takımlarından oturma gruplarına, yaşam ünitelerinden yemek odası ve aksesuarlara kadar pek çok ürüne %30+%20’lik indirimli çok cazip fiyatlarla sahip olabilecekler.

 

Kampanyanın en çok dikkat çeken ürünleri arasında markanın geliştirdiği özel mekanizmalarla kolayca hem yatak hem de sandıklı baza olabilen, son derece şık ve çok fonksiyonel salon takımları ve oturma grupları yer alıyor. Özgün tasarıma sahip zengin koleksiyonunu, müşterilerinin beğeni ve istekleri doğrultusunda sürekli yenileyen Alfemo’nun bir çok yeni tasarımı da kampanyaya dahil ürünler arasında yer alıyor.

Ödüllü tasarıma sahip ve markanın tüketiciler tarafından en çok sevilen ürünü Escuda Koleksiyonunda da ilk kez indirime gidilen kampanyada, Bonus Card’a özel 1 peşin 9 taksit veya Kredi Ver ile 24 aya varan taksit seçenekleri ile çeşitli ödeme imkanları sunuluyor.



www.alfemo.com.tr


Geri Dön