18 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.



Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, kuruma 2 daire bağışlayan İşadamı Aliağaoğlu'na özel bir tören düzenledi. Tören sonrasında soruları yanıtlayan Ağaoğlu, "İnsan karanlıktan önünü göremediği için korkar. 2015 biraz öyle bir yıldı. Seçim sonuçları Türkiye'yi adeta aydınlattı. Belirsizlik kalktı önümüzü görebiliyoruz. Dünyanın en iyi senaristlerini tutsaydık ve Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik sanırım 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarından daha iyi bir senaryo yazamazlardı. İnşaat ve gayrimenkul sektörü için 2015 de kötü bir yıl değildi, özellikle yabancılara yapılan satışlar memnun ediciydi, biz 2015'te yüz 15 büyüdük. Yaşanılan olumsuzluklar olmasaydı belki çok daha fazla büyüyebilirdik. 2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.


Akşam 




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu 

Başkanı Ali Ağaoğlu "Dünyanın en iyi senaristlerini tutsaydık ve Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik sanırım 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarından daha iyi bir senaryo yazamazlardı. 2016'dan umutluyuz belirsizlik kalktı" dedi. Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı İşadamı Aliağaoğlu'nun okula yaptığı bağışlar nedeniyle bir tören düzenledi. Ali Ağaoğlu tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 2015 yılının belirsizliklerle dolu bir yıl olmasına rağmen şirketlerinin yüzde 15 büyüdüğünü belirten Ali Ağaoğlu, şunları söyledi: 


2016'DAN UMUTLUYUZ

"İnsan karanlıktan önünü göremediği için korkar. 2015 biraz öyle bir yıldı. Seçim sonuçları Türkiye'yi adeta aydınlattı. Belirsizlik kalktı, önümüzü görebiliyoruz. Dünyanın en iyi senaristlerini tutsaydık ve Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik sanırım 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarından daha iyi bir senaryo yazamazlardı. İnşaat ve gayrimenkul sektörü için 2015 de kötü bir yıl değildi, özellikle yabancılara yapılan satışlar memnun ediciydi, biz 2015'te yüzde 15 büyüdük. Yaşanılan olumsuzluklar olmasaydı belki çok daha fazla büyüyebilirdik. 2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı, şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" dedi. Kurdaki yükselmenin kendilerini çok etkilemediğini belirten Ağaoğlu "Genelde borçlanmamız dolar üzerinden olmadığı için kurdaki hareketlilikten çok etkilenmedik. Fakat benim şahsi fikrim dolardaki bu fiyatlar bence bizim için en uygun olanı" ifadelerini kullandı.


Star




Haber Yeni Çağrı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, kuruma ve eğitime verdiği destekler dolayısıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na kendisinin maskını takdim etti. Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ali Ağaoğlu'nu onurlandırmak üzere özel bir alanda sergilenecek maskını düzenlenen açılış töreniyle verdi. 


Yaptığı hayır işleriyle de tanınan iş adamı Ağaoğlu, iki yıl öğrenim gördüğü Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere, My Home Maslak projesinden iki daire bağışlayarak tapularını teslim etti. 


Daha önce de kuruma eğitim konusunda hatırı sayılır miktarda bağış yapan Ağaoğlu, okulun 1 milyon ve üzeri bağışçıları arasında yer aldı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu, şunları kaydetti: "Kabataş Erkek Lisesi'nde iki sene öğrenim gördüm, bu iki senenin benim hayatımdaki yeri ve anlamı çok büyüktür. Bugün bir yerlere geldiysek ve bir şeyleri başarabildiysek bu okulda okumanın bana kattığı değerler sayesindedir. O yüzden Kabataş Erkek Lisesi'nin bana kattıklarını iki daire ile ödeyemem. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Kabataş'ın yanında olacağım. Bir ülkenin en büyük kaynağı insan kaynağıdır. Kabataş bugüne kadar yetiştirdiği ağabeylerimizle ve bundan sonra yetiştireceği kardeşlerimizle Türkiye'ye en büyük insan kaynağını yetiştirmeye devam edecek. Ben burada iki sene okuma şansını yakaladığım için kendimi çok şanslı görüyorum. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim." 



Yeni Çağrı


Geri Dön