19 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..



TURMEPA'nın, denizlerimiz ve kıyılarımızdaki kirliliği önleme ve biyolojik çeşitliliğini koruma konusunda verdiği mücadeleye katkı sağlamak isteyen Ali Ağaoğlu'nun, kendisine de yeni bir yüzen saray satın aldığını öğrendim... 


MAYIS'TA TESLİM ALACAK 

Garajında 10 milyon liralık 14 'AGA' plakalı aracı olan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu; karada otomobil biriktirirken, denizde de tekne koleksiyonu yapıyor anlaşılan! Çünkü en son üç yıl önce 3.5 milyon Euro'ya, 22.5 metrelik bir tekne alan Ali Bey'in son aldığı yüzen sarayı, tam tamına altıncı teknesi olacakmış.


Ali Bey'in Mayıs ortasında teslim alacağı yeni cicisi, 47 metrelik boyuyla koleksiyonunun en uzun teknesi olacakmış. Ağaoğlu'nun 'AGA 6' adını vereceği konuşulan yeni teknesinin tam fiyatını öğrenemedim ama yurtdışında özel olarak imal edilen ve hiç yakıt ikmali yapmadan İstanbul'dan Amerika'ya gidebilecek özelliklere sahip cicisi için küçük bir servet ödediği konuşuluyor.

Umarım kazasız-belasız kullanır. 


Bülent Cankurt-Sabah


Geri Dön