28 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu Aşk-ı Memnu'nun vedasını Suada'da izledi

Ali Ağaoğlu Aşk-ı Memnu'nun vedasını Suada'da izledi

Ali Ağaoğlu sevgilisi Petek Ertüre ile Aşk-ı Memnunun vedasını Suadada izledi



İki yıl boyunca sürekli sınırları zorlayarak milyonları Kanal D ekranlarına bağlayan Aşk-ı Memnu dizisi veda bölümünde izleyenleri ve oyuncuları gözyaşına boğdu

Dizinin senaristleri Ece Yörenç ile Melek Gençoğlu bütün ekibe son olarak duygusal bir yazıyla seslendi: "Gitme zamanı geldi. İlk defa bir ayrılık bu kadar zor olacak. Ve bu kadar gözü yaşlı. Bihter'i unutmak kolay olmayacak, Behlül'ün açtığı yara, özellikle. Melek'le bende kolay kapanmayacak. Bu ekranlara Firdevs Hanım gibi bir karakter kolay kolay gelmeyecek. Matmazel gibi şahane bir derinlik, Nihal'inki gibi masum, ama o kadar da arızalı bir sevgi. Bülent sevgili oğlumuz oldu, Beşir sırdaşımız. Arsen Sultan halamız. Sevgili Süleyman Efendi, Şayeste Hanım, Nesrin, Cemile, Rıza Kaptan ve dahi Katya, büyük katkınız oldu. Bu karakterleri çok sevdik.

Ve Hilmi Önal. Kitapta olmayan karakterlerden biriydi o. Kendimiz ettik, iyi ki de etmişiz. Teşekkür ederiz. 
Ve Adnan Bey... Siz bizi mahvettiniz. Sizinle tanıştığımız ilk günden beri, sevginizle umutlandık, hayata karşı duruşunuza gıpta ettik. En masumu sizdiniz. En büyük darbeyi siz yediniz. Siz öğrenseydiniz iki sezon devam etmezdi. Her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola. Gitme zamanı geldi. İlk defa bir ayrılık bu kadar zor olacak.
Ve bu kadar gözü yaşlı. Şahane yönetmenimiz Hilal Saral'a ve onun şahane ekibine. Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Gülsen Tuncer, Burçin Oraloğlu, Rana Cabbar, Fatma Karanfil başta olmak üzere, birbirinden değerli bütün  oyuncularımıza. Muhteşem görüntü yönetmenimize ve değerli ekibine.
Bir özel teşekkür de yapımcılarımıza. Bizi bu projeyle daha da şımarttılar. Hayallerimizi kısıtlamadılar, bizi daha fazlasına teşvik ettiler. Sağ olsunlar var olsunlar.
Gitme zamanı geldi. İlk defa bir ayrılık bu kadar zor olacak... Ve bu kadar gözü yaşlı. Tekrar görüşünceye kadar, Behlül kaçar.
Milliyet Cadde


Geri Dön