20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu Ataşehir'deki evinin kapılarını açtı!

Ali Ağaoğlu Ataşehir'deki evinin kapılarını açtı!

Lükse düşkünlüğü ve 20"ye yakın arabasıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu, Ataşehir"de bulunan 2 bin 500 metrekarelik evinin kapılarını şžamdan Plus için açtı.



İş dünyasın başarılı isimlerinden biri olan Ali Ağaoğlu, İstanbul"da ve şehir dışında yaptığı konut projeleriyle artık marka haline gelmiş bir isim...
Lükse düşkünlüğü ve 20"ye yakın arabasıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu, Ataşehir"de bulunan 2 bin 500 metrekarelik evinin kapılarını şžamdan Plus için açtı. Ağaoğlu, iş ve özel hayatını Selin Öksüz"e anlattı.   Bu ev ne zaman yapıldı İki sene önce yaptırdım.   şžu anda kaç eviniz var Bana kapı çok! Burası kızım, oğlum ve annesinin yaşadığı ev. Ben de her zaman çocuklarımın yanında olmaktan mutluluk duyarım ve o yüzden burada sık kalırım. Eşimle 12 senedir ayrıyım ama hep çocuklarımın yanındayım. Gördüğüm kadarıyla oldukça büyük bir ev burası... Bu ev, 2 bin 500 metrekare. Kaç odalı olduğunu da hatırlamıyorum. Herhalde 12-15 oda vardır.

TAM BİR İşžKOLİĞİM
Peki kendinizi hangi evinizde rahat hissediyorsunuz Burası benim çocuklarımın kaldığı ev... O nedenle benim için ayrı bir önemi var. Aynı zamanda Vaniköy"de bir yalım var. Orası da çok keyif aldığım bir ev... Altunizade"de bir ahşap köşküm var; orada da 5 yaşındaki oğlum yaşıyor. Onun yanına da sık sık giderim.Hayatınız bütün bu evlerle işiniz arasında geçiyor o zaman... Evet, biraz öyle! Kaçta yatarsam yatayım, 07.00"de kalkarım ve 08.00"de işimin başında olurum. Aslında hayatımın 4"te 3"ü işimde geçiyor.
Hiç œYeteri kadar çalıştım, artık hayatın tadını çıkarayım demiyor musunuz Benim daha yaşım 22; 1954 doğumluyum ve hesaplayınca 22 yapıyor. Bu yüzden de emekliliği konuşmak için daha çok erken... Siz uzun bir süredir 22 yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz. Hiç büyümüyor musunuz Ben her zaman verdiğim sözlerin arkasında dururum. Kendimi 22 yaşında hissediyorum ve öyle görüyorum. Ama aslında gönlüm 18 yaşında!

˜SONRADAN GÖRME" DEĞİLİM!
Evde olduğunuzda neler yaparsınız Aslında ben çok fazla evde vakit geçiremiyorum. Mesaim 22.00"ye kadar sürebiliyor. Fakat eve geldiğim zaman, özellikle çocuklarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Ayrıca, ev yemeklerini inanılmaz severim. Fakat maalesef çoğunlukla dışarıda yemek yemek zorunda kalıyorum. Evde, ev yemeği yemeyi çok severim ve özellikle de isterim. Annem kara lahana dolması yapar ve gönderir bana. Ona bayılırım.Bu evin dekorasyonunu yaparken bir iç mimarla mı çalıştınız şžirketimizdeki iç mimarlarımızla çalıştık. Tabii ki onlar da benim zevkimin nasıl olduğunu biliyorlar ve benden onay alıyorlar. çocuklarınızın eğitiminden bahsedelim biraz da... Neler yapıyorlar şu anda Oğlum Alican eğitimine Londra"da devam ediyor. Bu sene mezun oluyor. Alican, mezun olur olmaz benim işimi devam ettirecek. Biz, Ağaoğlu"nu Türkiye"de iyi bir marka konumuna getirdik ve Alican da markamızı uluslararası boyuta taşıyacak. Kızım Sena ise, şu anda lise eğitimini tamamlamak üzere. Ben, fırsat buldukça onları işin içine şimdiden sokmaya çalışıyorum. Hayatta bitmeyen servet, iş yapma yeteneğidir. Sizin için hep ˜Sonradan görme" denildi... Babam 1946"da İstanbul"a gelmiş ve çok başarılı olmuş bir işadamıdır. İyi bir tüccar, iyi bir sanayici ve iyi bir müteahhitti. Lisede benim altımda en son model BMW, Mercedes arabalar oldu. Her zaman kolejlerde okudum. 1977 senesinde babamla kuşak çatışması nedeniyle ayrıldım ve kendi işimi kurdum. Ama özellikle çocukluğum, hep belli bir seviyenin üzerinde geçti.

KENDİMİ ARABALARLA ÖDÜLLENDİRİYORUM
Özellikle arabalara düşkünlüğünüzle tanınıyorsunuz. şžu anda kaç arabanız var Bildiğiniz üzere ben 12 seneden beri eşimden ayrıyım ve ayrı yaşıyoruz. Günde 16-18 saat çalışıyorum. Benim hiçbir zaman uzun süreli tatillerim olmaz; en fazla 1-2 gün tatil yaparım.Benim için tatil, sevdiğin bir şeyi yapmaktır. Ben de işimi severek yapıyorum. çok yoğun çalışıyorum ve zaman zaman mola verip, kendimi arabalarla ödüllendiriyorum. çocukluğumdan beri hep güzel arabalar kullandım. İyi ve güzel araba kullanmayı seviyorum. şžu anda herhalde 20"ye yakın arabam var. Özellikle de arabalarımı kendim kullanırım. Benim arabalar da artık araba sınıfına bile girmiyor; bence onlar ˜harika makineler" klasmanına giriyor.

Bu çalışma temposuna rağmen hayattan da çok zevk alan birisiniz... Ben gezmeyi, yemeyi, içmeyi çok seviyorum. Hayattan zevk almaya bakıyorum...

İşžİM SEVGİLİMDEN DAHA ÖNEMLİ!
Uzun zamandır Petek Ertüre ile birliktesiniz. Size çapkın denilse de hayli uzun süren bir ilişkiniz oldu, öyle değil mi Ben özel hayatımda her zaman istikrardan yanayımdır. Günlük ilişkilerden hoşlanmam ve uzun ilişkileri severim. Zaten uzun bir süredir de Petek Hanım ile beraberim. Aslında basının yazdığı gibi, çok sevgili değiştiren bir erkek değilim. Sonuçta bekar, yakışıklı, genç, espritüel ve güçlü bir erkeğim. Kadınların aradığı bütün özelliklere de sahibim.Yani çapkın değilsiniz... Tabii ki kız arkadaşlarımın olması gayet normal. Fakat günübirlik ilişkiler yaşayan bir insan değilim. Ama hayatımda her zaman çeşitli kadınlar olmuştur. Bence bir erkeğin hayatında iki önemli şey vardır: İşi ve eşi. Ben, bu ikisinin arasında işimi her zaman ön plana çıkarmışımdır. Ben cumartesi-pazar günleri bile sevgilimle birlikte şantiye geziyorum. Tabii ki o daha çok, kendisine zaman ayırmamı istiyor ama beni de bu şekilde kabul ediyor.
Sabah Günaydın/ Selin Öksüz

 

 


Geri Dön