27 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu Bodrum'dan ada aldı!

Ali Ağaoğlu Bodrum'dan ada aldı!

Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Civaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun Bodrum'daki yaşamını anlattı. Ağaoğlu'nun Bodrum'dan ada aldığını söyledi.



Ali Ağaoğlu ada aldı. Bir yeryüzü cenneti. 80 yıldır Gürcü kökenli bir işadamına aitmiş.  110 dönüm... Dantela gibi zümrüt yeşili tertemiz koylarla çevrili. Tepesinde Gürcü mimarın çizdiği taş ve ateş kırmızısı tuğlalarla örülmüş bir özgün şato yavrusu...Gubbeler, kemerler... Odaların ortasında bir de Türk hamamı... Çiçekler, böcekler, tatlı esintiler. Sadece elektrikli golf arabaları ve toprak yollar... Başka hiçbir yapı yok. Ali Ağaoğlu doğayı aynen koruyacağını söylüyor. Suyu ve elektiriği de var.


Büyük bahçede upuzun masif ahşap masada 30 dost. Çoğunluk gençlerde...Ali Ağaoğlu’nun “prensesim” dediği kızı Sena’nın doğumgünü kutlaması var.Aslında... Doğum gününün yanı sıra Sena’nın Koç Üniversitesi’nden mezuniyeti ve nişanı da kutlandı o gece. Sena burslu okumuş.Ali Ağaoğlu karşı çıkmış, taksitleri ödemek istemiş ama üniversite yönetimi kabul etmemiş.“Bu burs Sena’nın hakkı” demişler. Ali Ağaoğlu da 5 öğrenci için burs ödemiş.



Günarı CİVAOĞLU/Milliyet


Geri Dön