29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu: Hazal Hanım'ın ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok!

Ali Ağaoğlu: Hazal Hanım'ın ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok!

Kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile aşk yaşayan Ali Ağaoğlu, bu ilişki nedeniyle babasının Mesudiyeli’yi evlatlıktan reddettiği iddiasına yanıt verdi: “Hazal Hanım’ın ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok.”




Petek Ertüre’yle ilişkisini noktalayan ünlü inşaatçı Ali Ağaoğlu, işadamı Cengiz Mesudiyeli’nin 23 yaşındaki kızı Hazal’la yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin ilişkisi, geçtiğimiz hafta Bodrum’da çekilen tatil fotoğraflarıyla ortaya çıktı. İddiaya göre o fotoğrafları gören Cengiz Mesudiyeli, çok sinirlendi ve kızını evlatlıktan reddetti.


Ali Ağaoğlu ise iddiaya tepki gösterdi. Kendisinden 37 yaş küçük olan sevgilisinin ailesiyle tanıştığını belirten işadamı, söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Hazal Hanım’la mutlu bir beraberliğimiz var. ‘Ailesi reddetti’ iddiası da asılsız. Ben ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok. Zaten benim hayatımda hiçbir zaman kaçak göçek bir şey olmadı. Benim kimseye veremeyeceğim bir hesabım yok. Gizli saklı bir şey yaşamıyoruz, her şey ortada. İlişkimin arkasındayım.”


Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde okuyan Hazal Mesudiyeli, Ali Ağaoğlu’yla aşk yaşadığı haberlerinin magazin sayfalarında yer aldığı gün Twitter sayfasına İbrahim Tatlıses’in “Ele Ne” şarkısından şu sözü yazdı: “Ben laleyi sevmişsem sümbüle ne güle ne?”



Hürriyet




Geri Dön