23 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu iddiadan 100 takım elbise kazandı

Ali Ağaoğlu iddiadan 100 takım elbise kazandı

Ali Ağaoğlu `İki ayda bin daire satarım' diye iddiaya girdi, konutlar iki haftada bitince lüks takım elbiseler gelmeye başladı.



Toplam 1.5 milyar dolarlık servetiyle Forbes listesinde yer alan Türkiye'nin Donald Trump'ı Ali Ağaoğlu, Bahçelievler'deki yüzde 1 peşinatla sattığı evlerden ayrıca 100 tane de takım elbise kazandı. Ev satışlarının bıçak gibi kesildiği bir dönemde `İki ay içinde bin daire satarım' sözleriyle meydan okuyan Ali Ağaoğlu iddiaya girdiği işadamı arkadaşlarından en pahalısından 100 takım elbise kazandı.

TÜM ZAMANLARIN REKORU

My City Bahçelievler projesinde iki ayda bin daire satacağını iddia eden Ağaoğlu, iki günde 400 daire satarak tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Müşterilerin gece yarılarına kadar sıralar oluşturduğu projedeki konutların tamamı iki hafta içinde bitmişti. İddiaya girip kaybeden işadamları 100 takım elbisenin dışında ayrıca ayakkasından iç çamaşırına kadar Ağaoğlu'nu `tepeden tırnağa' giydirecek. My City'deki başarının ardından iki hafta önce My World projesinin tanıtımında da ayrı iddia ortaya koyan Ağaoğlu, bu kez toplantı salonunda yer alan herkesle aynı iddiaya girmeye hazır olduğunu söylemişti. Ali Ağaoğlu toplantıda yaptığı konuşmada `Bu kampanya için de hepsini bir ayda satacağıma dair iddiaya girerim. Hem de iç çamaşırı da dahil' dedi. Ancak salonda bulunan işadamı ve gazetecilerden ses çıkmadı. My World Ataşehir için başlatılan kampanyada da 624 dairenin oturuma hazır olduğunu söyleyen Ağaoğlu `Kriz döneminde tüketicinin lehine fırsatlar yarattıklarını' belirterek `Peşinatı yüzde 1'e çekip, esas peşinat olarak almamız gereken ara ödemeyi Ocak 2011'e erteledik. Kárdan feragat edip, şirketlerimizde çalışanların işlerini de garanti altına alıyoruz' demişti.

Emekli bankacılar finans merkezi aşkına Ataşehir'den home ofis alıyor

BATI Ataşehir'de yapılmaya başlanan finans merkezine Ankara'dan taşınacak bankacılar Ağaoğlu konutlarından çok sayıda konut alınca emekli üst düzey bankacılar da aynı projeden home ofis yapmak için daire almaya başladı. Ağaoğlu Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı `Şu anda ismini veremeyeceğim çok ünlü emekli banka genel müdürleri ve üst düzey bankacılar konut almaya başladı. Konutları bölgede kurulacak olan finans merkezinin getireceği canlılık nedeniyle alıyorlar. Yerli ve yabancı finansçılara danışmanlık yapmayı amaçlıyorlar' dedi. Rahvalı, finans merkeziyle uluslararası şirketlerin bölgeye ilgisinin arttığını da söyledi.

Taksit 2.6 ile 10 bin arası

MY World Ataşehir projesi kapsamında geçerli olacak kampanyada şimdiye kadar satılmayan ve hemen oturmaya hazır konutların en düşük fiyatı 264 bin TL olurken, en yüksek fiyatlısı da 1 milyon 247 bin TL düzeyinde bulunuyor. Aylık taksit ödemeleri ise 2 bin 600 TL ile 10 bin TL arasında değişiyor. Ağaoğlu, `Şimdi inşaatları bitmiş, iskanları alınmış ve oturmaya hazır, elimizde kalan son konutları satıyoruz' dedi.

Star


Geri Dön