19 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Yazlık Evler Fuarı'nda Iraklı yatırımcıların İlgisiyle karşılaşan Ali Ağaoglu, Arap yatırımcılarla ortak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacağının altını çizen Ağaoglu "Yeni yatırımlar yolda" dedi.



8. GAYRİMENKUL Yazlık Evler Fuarı'na 'Ümraniye Eltes Gold' ve ' Ataşehir Andromeda Gold' projeleriyle katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kendi standımda Iraklı yatırımcıları da ağırladı. Yatırımlarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu "17 Aralık süreci bir akıl tutulmasıydı. Yaşanan durgunluğu sektör atlattı. Şimdi yeni projeler zamanı. Biz de yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni projeler yolda" dedi. Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık karma proje yapmak için görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Ali Ağoğlu projeyi Suudiler'le ortak hayata geçireceklerini belirtti. Ağaoğlu "Ağaoğlu markasını Suudi Arabistan'a taşıyacağız. Türkiye'ye güvenleri tam ve büyük yatırımlar geliyor" dedi. Mütekabiliyet Yasası'nm ardından yabancı yatırımcıları hedefine alan Ağaoğlu, geçen yıl 'Maslak 1453' projesinde de Suudi Arabistanlı iş adamı Ehsaad Fareed Abduljavvad'e projeden 200 milyon dolar değerinde 2 kulenin satışını yapmıştı. Bu, mütekabiliyet sonrasında tek kalemde gerçekleşen en büyük hacimli gayrimenkul satışı olmuştu. 

is adamı Ali Ağaoğlu, İki günlük organizasyon için Türkiye'ye gelen ve fuarda standları gezen Iraklı gayrimenkul gruplarıya karşılıklı yatırım konusunda görüş alışverişinde bulundu.


Star


Geri Dön