26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, tatilini Çeşme Sheraton Otel'de geçirdi!

Ali Ağaoğlu, tatilini Çeşme Sheraton Otel'de geçirdi!

Petek Ertüre'den ayrılıp Rus aşkına dönen işadamı, özel helikopteriyle geldiği Çeşme'de hayli keyifliydi



Yaptığı yatırımları kadar eğlence hayatına olan düşkünlüğü ve özel yaşantısıyla da gündeme gelen Ali Ağağoğlu, yeni sevgilisiyle ilk kez muhabirimiz İbrahim Evrim Ayral'ın objektifine yakalandı. Uzatmalı sevgilisi Petek Ertüre'den sürpriz bir şekilde ayrılan Ağaoğlu, bir dönem aşk yaşadığı Rus güzeli Sophia'ya geri döndü. Birkaç gündür İstanbul'da gezen ancak kimseye yakalanmayan Ali Ağağoğlu ile Sophia'nın birlikteliği, Çeşme'de belgelenmiş oldu! Çiftin, 1 günlük Çeşme tatilleri için seçtiği mekan ise bölgenin gözde otellerinden Sheraton Otel'di.

İSKELEYİ KAPATTI!
Otele özel helikopteriyle iniş yapan Ali Ağaoğlu, gün boyu sevgilisi ve arkadaşlarıyla deniz ile güneşin tadını çıkarttı. Çeşme Sheraton Otel'in iskelesinin uç bölümünü kapatan işadamı ve arkadaşlarıyla, kendilerinin hizmetine verilen 2 özel garson ilgilendi. Oldukça keyifli olduğu gözlenen Ali Ağaoğlu, Rus güzeli sevgilisinin yanından da bir an olsun ayrılmadı. Ünlü işadamı, geç saatlere kadar kaldığı Çeşme Sheraton Otel'den yine özel helikopteriyle ayrılarak işlerinin başına döndü.

'DİL' PROBLEMİ
Uzun süre aşk yaşayan Ali Ağaoğlu ile Sophia, aralarındaki dil problemi yüzünden ayrılmıştı. Rus sevgilisinin Türkçe bilmemesi nedeniyle onunla anlaşmakta sıkıntı yaşayan ünlü işadamının o dönemde kendisine bir tercüman tuttuğu da söylenenler arasındaydı.
Takvim


Geri Dön