19 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı

Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı

Çapkın işadamı Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı. Ağaoğl



Çapkın işadamı Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı. Ağaoğlu, 'Etiler By Pavyon'da düzenlenen partiden son dakikaya kadar haberi olmadığını belirterek 'Petek, yemek yiyeceğimizi söyledi. Ama bir işler çevirdiğini hissetmiştim' dedi. 56 yaşına girdiği öğrenilen işadamı, '22 yaşıma bastım. Ben Ofluyum. Direkt Allah'a bağlıyım. Yukarı ile anlaşma yaptım. 100 yaşına kadar yaşayacağım' diye konuştu. Ağaoğlu, sürpriz partinin mimarı sevgilisini dudaklarından öptü. Ali Ağaoğlu ile kendisinden 30 yaş küçük olan Petek Ertüre, geçen yılın ortalarında ayrılmış, çift birkaç ay sonra barışmıştı.
AkÅŸam/Sayit Durmaz

Basında yer alan diğer haberler;

AĞAOĞLU'NUN HORON KEYFİ

 Türkiye'nin en zengin iÅŸ adamlarından Ali AÄŸaoÄŸlu için, sevgilisi Petek Ertüre ve asistanı Rose Karr tarafından son günlerin popüler mekanı My Pavyon by Cenk Eren'de sürpriz bir doÄŸum günü partisi düzenlendi.

 Partinin hazırlığı günler öncesinden baÅŸladı. Sürpriz olarak Trabzon'dan getirilen horon ekibi geceye  renk kattı. Bir ara Ali AÄŸaoÄŸlu'nun da dayanamayıp kendini sahneye attığı geceye birçok ünlü isim katıldı.
İBRAHİM ŞAHİN/Milliyet

 


 


Geri Dön