16 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.



Kış turizminin göz bebeği Uludağ, yeni yıla coşkuyla girdi. İş adamı Ali Ağaoğlu 2016’ya kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girerken, Bursaspor taraftarları eksi 15 dereceye aldırış etmeden 45 santimetre olan karın üzerinde timsah yürüyüşü yaptı.


Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ, yeni yıla büyük bir coşkuyla girdi. Geri sayım başladığında otellerde coşku doruğa çıktı. Ağaoğlu Otel’de konser veren Sibel Bilgiç, hareketli şarkılarıyla hayranlarını mest etti. Saatler gece yarısını gösterdiğinde hep bir ağızdan 10’dan geriye sayan tatilciler yeni yıla büyük bir keyifle girdi.


ALİ AĞAOĞLU 2016’YI KIZINI ÖPEREK KARŞILADI

Uludağ’ın gözde otellerinden Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi. Ardından Ağaoğlu, yakınlarıyla sarılarak yeni yıllarını kutladı. Öte yandan, Ali Ağaoğlu’nun kafasına taktığı yılbaşı şapkası dikkatlerden kaçmadı. Televizyon programcısı ve şair Uğur Arslan da yeni yıla eşi ve çocuğu ile Ağaoğlu Otel’de girmeyi tercih etti.


EKSİ 15 DERECEDE, 40 SANTİMETRE KARIN ÜZERİNDE TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ YAPTILAR

Uludağ’da otellerin pahalı olmasından dolayı kendilerine alternatif yılbaşı eğlencesi bulan vatandaşlar ise, davul ve zurnalarla yeni yılı karlar üzerine karşıladı. Bir grup Bursaspor taraftarı ise eksi 15 dereceyi bulan havaya ve 40 santimetreye ulaşan kara aldırış etmeden timsah yürüyüşü yaparak 2016’yı karşıladı. Aralarında Noel Baba kostümü giyen bir kişinin de timsah yürüyüşüne katılması renkli görüntüler oluşturdu.



Milliyet



Geri Dön