26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, zihinsel engelli sporculardan madalya aldı!

Ali Ağaoğlu, zihinsel engelli sporculardan madalya aldı!

Yedi yıldır Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde kapalı gişe oynayan 'Çalıkuşu Balesi', önceki akşam zihinsel engelli özel sporcular için Maslak TİM Center'da sahnelendi



Yedi yıldır  Ankara  Devlet Opera ve Balesi'nde kapalı gişe oynayan 'Çalıkuşu Balesi', önceki akşam zihinsel engelli özel sporcular için Maslak TİM Center'da sahnelendi. TÖSSED Onursal Başkanı Dilek Sabancı, gecenin sponsoru olan Ali Ağaoğlu'na desteğinden dolayı madalya taktı. 'Çalıkuşu Balesi'ni ünlü isimlerin de yer aldığı yaklaşık 800 kişi izledi.
Sabah/Yüksel Yavuz

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Engeller Çalıkuşu ruhuyla aşılacak 

İş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin destek verdiği gecede, ünlü romanın bale uyarlaması zihinsel engelli özel sporcular için sahnelendi

Çalıkuşu Balesi’nin, zihinsel engelli özel sporcular yararına önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da düzenlenen temsili müthiş ilgi gördü. Gösteriyi aralarında Güler Sabancı ile annesi Yüksel Sabancı, Feryal-Kemal Gülman, İclal Aydın- Süleyman Toplusoy, Berrin Yoleri, Dalia Garih, Zeynep Üstünel, Özlem Gençoğlu gibi cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de yer aldığı 800’ü aşkın davetli kişi izledi. Gösteri öncesinde düzenlenen törende, TÖSSED Onursal Başkanı Dilek Sabancı, gecenin sponsoru Ali Ağaoğlu’na desteğinden dolayı madalya takdim etti.

Ankara Devlet Opera ve Balesi ile Onursal Başkanlığını Dilek Sabancı’nın üstlendiği, Türkiye Özel Sporcular Derneği (TÖSSED) işbirliği ile zihinsel engelli özel sporcular yararına sahnelenen balenin librettosu, reji ve koreografisi, Merih Çimenciler’e ait.
Star


Geri Dön