28 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.



Geçen ay İngiliz TV kanalı BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre destek çıktı.


Dün Ali Ağaoğlu'na sahip çıkan Ertüre, şunları söyledi: "Herkes Ali Bey'i suçluyor. Buna Ali Bey'in sevgililerinin neden olduğunu söylüyorlar. Onları da anlıyorum. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değil; en azından benim için böyle bir şey yok."


AĞAOĞLU ÖZÜR DİLEDİ


Ağaoğlu geçtiiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, "İngiliz televizyonunda yayınlanan Türkiye belgeselinde, evimi yabancılara pazarlamak isteyen bir aracı için sarf ettiğim sözler, Kuveytli dostlarımız için söylenmiş gibi yansıtıldı. Kuveytli dostlarımızla kalıcı ve derin ilişkilerimiz var. Her şeye rağmen kendilerini bilgilendirdim ve ortaya çıkan nahoş durumdan dolayı özür diledim." ifadelerini kullanmıştı.




Sabah


Geri Dön