24 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi yapıldı!

Ali Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi yapıldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu 57. yaş gününü dostlarıyla kutladı. Dansözler ve türküler eşliğindeki gecenin sürprizi, Ağaoğlu'nun yağlı boya tablosu oldu



Otomobillere olan tutkusuyla bilinen işadamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam 57'nci doğum gününü sevgilisi Petek Ertüre ve dostları ile birlikte Nişantaşı'nda Lüküs Saz'da kutladı. Sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Ağaoğlu'nun doğum günü sevgilisi Petek Ertüre tarafından organize edildi.

Son dönemlerde rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çeken ve yaptığı projelerle birçok insanın ev sahibi olmasını sağlayan Ali Ağaoğlu'nun doğum günü partisinde renkli sahneler yaşandı. Sevgilisi Petek Ertüre tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü partisinde oldukça keyifli olan Ali Ağaoğlu, gece boyunca şarkıcı dostu Volkan Konak ile birlikte türküler söyleyerek eğlendi.

'EN BÜYÜK SENSİN'

Ünlü işadamı, gecenin ilerleyen saatlerinde 'Sen her şeysin seni seviyoruz. En büyük sensin' yazılı pastasını sevgilisi ile birlikte kesti. Kullandığı lüks otomobilleriyle dikkat çeken ve garajında 15 otomobili bulunan Ağaoğlu, gecede yine cömertliğiyle dikkat çekti. Pasta ile birlikte gelen dansçılar masa üstüne çıkarak dans etti. Dansçıların her birine 200 TL bahşiş veren işadamı daha sonra gazeteciler ile sohbet etti. Ağaoğlu, yeni yaşı için en güzel hediyenin, yakın dostu Dünya şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdem Top ve eşi Feyzan Top'un aldığı yağlı boya tablo olduğunu söyledi. Ünlü ressam İsmail Acar'a özel olarak yaptırdıkları tablo önünde Ağaoğlu ile birlikte poz vermeyi de ihmal etmediler.

NAZAR İşžLEMEZ

İşinde iddialı olduğunu söyleyen Ağaoğlu aracındaki nazar boncuğu konusunda ise 'Ben Ofluyum bana nazar işlemez' dedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Ağaoğlu'nun meknın kapalı olmasına karşın sigara yasağını dinlemeden sigara içmesi de dikkatlerden kaçmadı.

ONUN İçİN BESTE

Bir hayli pahalı takılar takan çiftten Ağaoğlu'nun özel yapım dört bir yanı pırlanta taşlarla süslü olan Frank Müller saati ve Ertüre'nin ise takı seti ilgi çekti. Ağaoğlu'na bir sürpriz de sanatçı Yavuz Tonyalı'dan geldi. Ağaoğlu'nun doğum günü için bir saatte yaptığı besteyi sahnede okuyan sanatçı ünlü işadamını duygulandırdı.

Yavuz Tonyalı'nın yarım saatte yazdığı bestenin sözleri şöyle:

'Of Sarı ağaç köyünün Kar mı yağdı başına Bu akşam girdi burada Bak yirmi üç yaşına Ben bir Ağa tanıdım Sultan Süleyman gibi Namı tuttu dünyayı Düştü dünyanın dibi'...

Sabah/YÜKSEL YAVUZ


Geri Dön