25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan şok itiraf!

Ali Ağaoğlu'ndan şok itiraf!

Bizimkiler dahil eski lüks binaların çoğu çürükdiyen Ali Ağaoğlu'ndan şok itiraf: "O günlerde deniz kumu, kangal demiri kullanıldı. Kangal demir tuzlu suda eridi gitti"



Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Kadıköy Bağdat Çaddesi'nde bile son deprem yönetmeliğinden önce yapılmış süslü püslü binaların yüzde 70'inin çürük olduğunu iddia etti.
Kendilerinin de Bağdat Caddesi'nde çok bina yaptıklarını belirten Ağaoğlu, o dönemde kendi yaptıkları binaların da çürük olduğunu itiraf etti.
İstanbul Anadolu Yakası için yeni kampanyalarının tanıtım toplantısında
soruları yanıtlayan Ağaoğlu, `O dönemde malzeme maalesef inanılmaz kötü kalitedeydi. Deniz kumu kullanıldı binalarda, bunun da yüzde yirmisi midye kabuğu, yüzde yirmisi balçık ve tuzlu suydu" sözleriyle geçmişte yapılan hataları anlattı.


DEMİRLER ERİDİ

Bugün hala oturulan binalarda kullanılan demir için "Kangal demirdi. Kangal demir tuzlu suda eridi gitti" diyerek durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Ağaoğlu, o dönemde kullandıkları malzemeleri bugün şantiyenin içine bile sokmayacağını vurguladı. Ağaoğlu, İstanbul'un yüzde 70'ini arsa olarak gördüğünü belirtti.

Satamazsam donuna kadar giydiririm


My World Ataşehir'de yüzde 1 peşinatla daire satışını başlatan ve daireleri bir ayda satacağını iddia eden Ali Ağaoğlu `donuna kadar' iddiasına girdi. 624 konutu bir ayda eriteceklerini iddia eden Ağaoğlu, `bir ayda satılmazsa benimle iddiaya gireni donuna kadar giydiricem, aksi takdirde donumu isterim' dedi.

Habertürk


Geri Dön