26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'nun Paris Hilton'lu reklam filmi iptal edildi!

Ali Ağaoğlu'nun Paris Hilton'lu reklam filmi iptal edildi!

 Kendi reklam filminde boy göstererek dikkatleri üzerine çeken Ağaoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 5 milyon dolar karşılığında her reklam filminde oynayabileceğini belirterek, 'Paris Hilton ile oynayacağım reklam filmi olmadı  



 Kendi reklam filminde boy göstererek dikkatleri üzerine çeken Ağaoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 5 milyon dolar karşılığında her reklam filminde oynayabileceğini belirterek, 'Paris Hilton ile oynayacağım reklam filmi olmadı. Ben ucuza gitmem. Her türlü teklife açığım. Kazandığım bütün parayı eğitime harcayacağım' dedi. 2010 yılını 1 milyar TL'lik ciroyla kapattıklarını ifade eden Ağaoğlu, 'Bu yıl enerji, turizm ve inşaat alanında 2 milyar TL'lik ciro hedefliyoruz. Borsada yer almayı istiyoruz. Ama burada ikinciliği sevmiyorum' diye konuştu.

Ağaoğlu şžirketler Grubu inşaat, enerji ve turizm sektörlerindeki büyümeyi 2011 içerisinde başlayacağı yeni projelerle birlikte yıllık cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı planlıyor. Ağaoğlu, 2010 yılında devam edilmekte olan 13 projede toplam 2 bin 692 adet satış ile ciro bazında bir önceki seneye göre yüzde 20 büyüme göstererek, 1 milyar TL'lik ciro hedefine ulaştı. Bugüne kadar 2 milyon metrekare inşaat üretimini tamamlayan Ağaoğlu Grubu, 2010 yılı içerisinde 5 bin 200 adetlik 3 yeni konut projesine başlayarak aynı anda üretimini yapmakta olduğu proje sayısını 8'e çıkardı. İstanbul Maslak'ta arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesini 3,2 milyar TL rekor teklif vererek kazanan Ağaoğlu, 2011 yılında satışa sunacağı bu projede 5 milyar TL'nin üzerinde hasılat bekliyor.

Uludağ'daki Ağaoğlu My Resort Oteli'nde gazetecilerle bir araya gelen Ali Ağaoğlu, şirketin 2010 yılı çalışmalarından 2011 yılı hedeflerine, reklamcılık sektöründeki beklentilerinden Paris Hilton ile beraber rol alması planlanan reklam filmine kadar çeşitli konularda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bugün


Geri Dön