28 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu'nun yeğeni tiyatro sahnesine çıktı!

Ali Ağaoğlu'nun yeğeni tiyatro sahnesine çıktı!

Bir grup tiyatro gönüllüsü Ağaoğlu çalışanınca kurulan Ağaoğlu Tiyatro Topluluğu, Oktay Arayıcının kaleme aldığı Rumuz Goncagül adlı oyunu üçüncü kez sahneye koydu. Topluluk içinde Ali Ağaoğlu'nun yeğeni Murat Ağaoğlu da bulunuyor



Bir grup tiyatro gönüllüsü Ağaoğlu çalışanınca kurulan Ağaoğlu Tiyatro Topluluğu, Oktay Arayıcının kaleme aldığı Rumuz Goncagül adlı oyunu üçüncü kez sahneye koydu. Topluluk içinde Ali Ağaoğlu'nun yeğeni Murat Ağaoğlu da bulunuyor.
Daha önce Kadıköy Belediyesi ile Kenter Tiyatrosunda sahneledikleri oyunla, bu kez bu kez 1.200 kişilik bir seyirci kitlesinin karşısına çıktı. Maslak TİM Gösteri Merkezindeki oyunu, iş, sanat ve medya dünyasından yaklaşık 1.200 özel davetli izledi. Ağaoğlu üst yönetiminin yanı sıra Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Zihni Göktay da oyunu izleyenler arasında yer aldı.
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise, İki yıl önce bu öneri çalışanlarımız tarafından önümüze getirildiğinde memnuniyetle kabul ettik ve destekledik. Onlar da güvenimizi boşa çıkarmadılar ve işlerinde olduğu gibi sahnede de başarılı oldular dedi.


Geri Dön