24 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı.



Ali Ağaoğlu pilates görüntüleriyle ilgili konuştu

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın internete yüklediği pilates görüntüleriyle ilgili konuştu.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu bunun üzerine şu açıklamayı yapmıştı ” Ağa’nın karizması çizilmez. Bir yıldır pilates yapıyorum, görüntüleri Duygu koymuş, görmedim bile.


Ayrıca hiç kızmadım. İsteyen istediğini söylesin. O görüntülerde keyifli, sağlıklı , mutlu genç bir adam var. Ben şeffaf bir erkeğim. Çocuklarımın anaları kutsaldır. Şuan bir sevgilim var. Yani tek eşliyim. Asla aynı anda birkaç kadınla aşk yaşamam” demişti. Ali Ağaoğlu’ nun bu sözleri sıcaklığını korurken Ağa’nın yeni spor görüntüleri ortaya çıktı.


Ali Ağaoğlu'nu yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı. Golf sporunu yeni öğrenmeye başlayan Ali Ağaoğlu kısa zamanda vuruş derslerini başarı ile geçti.



Sözcü



Geri Dön