29 / 03 / 2024

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.



Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.


Babacan, Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu, küresel finansın liderlerini buluşturan IFS'nin ikinci gününde AA Finans Haberleri Terminali ve 1 hafta önce hayata geçirilen AA Enerji Haberleri Terminali standına ziyarette bulundu.


AA Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Yaman ve AA Finans Haberleri Editörü Yılmaz Yıldız, Babacan'a AA Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali hakkında bilgi verdi. 


AA Finans Terminali'nin açılışını kendisinin yaptığını anımsatan Babacan, terminalin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Babacan, Finans Terminali ekranına yansıyan kendisine ait flaş ve başlıkları da dikkatle inceledi. 


Öte yandan Babacan, Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan'ın da bulunduğu Şekerbank standını da ziyaret etti.


Aktif Bank standına da uğrayan Babacan, Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Önder Halisdemir'den bankanın çalışmaları hakkında bilgi aldı, faaliyet raporunu inceledi.


AA


Geri Dön