27 / 04 / 2024

Ali Bey Hotels & Resorts'da atık toplama etkinliği yapıldı!

Ali Bey Hotels & Resorts'da atık toplama etkinliği yapıldı!

Türkiye´de birçok "ilk"in sahibi olan Ali Bey Hotels & Resorts, dünya çevre gününde de farklılığını ortaya koydu



Manavgat´taki Ali Bey Club ve Ali Bey Club Park tesislerinde çevre günü dolayısıyla atık toplama ve ayrıştırma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan misafirler ve otel personeli çevre temizliği konusunda duyarlılıklarını gösterirken, eğlenceli vakit de geçirdiler.

Çevre konusundaki duyarlılığını her fırsatta ispatlayan Ali Bey Hotels & Resorts, 4 Ağustos `da konudaki farklılığını bir kez daha ortaya koydu. Tüm işletmelerinde inşaattan başlayarak, çalışan personelin bilinçlendirilmesine kadar her süreçte bu konudaki hassasiyetini gözler önüne seren kurumun Ali Bey Club Manavgat ve Ali Bey Club Park Manavgat tesislerinde, Çevre çalışmaları dolayısıyla atık toplama ve ayrıştırma etkinliği düzenlendi.

Manavgat´ın Kızılağaç Bölgesi´nde düzenlenen, otel misafirleri ve personelinin bir arada katıldığı etkinlikte 300 kg miktarda atık toplandı ve ayrıştırıldı. Otel bünyesinde hizmet veren Kalite Yönetimi birimi tarafından organize edilen çevre temalı etkinlikler, otel misafirleri ile çalışanlarını çevre konusunda duyarlı olmaya teşvik ederken, yöre halkına da bu konuda mesajlar vermeyi hedefliyor.

Global Tanıtım; 0212 270 52 32
Pelin Özbay;    [email protected]
Arzu Erdoğan;  [email protected]


Geri Dön