20 / 04 / 2024

Ali Gül: Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi!

Ali Gül: Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi belirten Gül Proje Başkanı Ali Gül, dönüşümün sektördeki ileriyi ciddi boyutlara ulaştırdığını kaydetti. Gül ayrıca şirketin kalite ve güvenden ödün vermeyen yapısıyla geleceğe yön verdiklerini belirtti.



GÜL Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, 200 alt sektörü doğrudan ilgilendiren inşaat sektörünün uzunca bir süre ekonominin lokomotifi olmaya devam edeceğini söyledi. Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla şehrin ve ülkenin çehresinin ve yaşam biçiminin oldukça değişeceğini vurgulayan Gül, "İnşaat sektörünün gelişmesinde hükümet politikalarının, uluslararası kredi kuruluşlarının, ekonomik kararların direkt etkilemektedir. Bu durum da direkt olarak yatırımcının ve sektörde faaliyet gösteren firmaların nasıl şekil alacağını belirlemektedir. Yüksek oranlı büyüme ve istihdam yaratma ihtiyacı Türkiye ekonomisi için inşaat sektörünü, bugün her zamankinden daha önemli hale getirdi. Bunun uzunca bir şiire devam edeceği tahmin ediliyor" diye konuştu. Sektörün güçlü, güncel makine ve ekipman parkı, deneyimli teknik personeli, bilgi birikimi, uluslararası iş deneyimi, hızlı iş yapabilme yeteneği gibi özelliklerinin gelecekte avantaj sağlayacağını vurgulayan Gül, inşaat sektöründeki ilerleme ve büyümenin ciddi boyutlara ulaştığını ifade etti. 


Sektöre öncülük eden firmayız

GÜL Proje'nin 3S yıl önce 'yarını bugünden inşa etme' vizyonuyla yola çıktığını, bu vizyon doğrultusunda, sektöre öncülük eden yapıya ulaştıklarını söyleyen Gül, "VİRA İstanbul, TEM POINT gibi projelerimizle sadece günümüzü değil, geleceği de inşa eden yapılar sunuyoruz. Sektörde değişime ayak uyduran olmak yerine ileriye yönelik adımlar atan, öncülük eden firma olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Ali Gül, şirketin kalite ve güvenden ödün vermeyen yapısıyla geleceğe yön verdiklerini belirtti.


Sabah 


Geri Dön