16 / 04 / 2024

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.



Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Programa Başkan Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. Göreve geldikleri günden bu yana bir yılı geride bıraktıklarını aktaran Başkan Bulut, “Beş yıl uzun bir süreç değil. Onun için bir yandan proje çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da mahallelerimizdeki rutin çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

CAZİBE MERKEZİ YAPILACAK

Gerçekleşen toplantıda projeleri tanıtan Başkan Bulut, “İnsanların daha rahat edebileceği, dinlenebileceği bir ortam hazırlama noktasında şelale projemizi hizmete sunmak istiyoruz. Kent Meydanı’nda yapacağımız çalışma ile burayı cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bunun yanında ihalesini yapmış olduğumuz yüzme havuzu projemiz de yakın zamanda halkımızın hizmetine sunulacak. İşletmeciliğini Kocaeli Yüzme Kulübü’nün yapacağı proje için özellikle kadınlardan olumlu tepkiler alıyoruz. Burada hem halkımıza hem de binlerce çocuğumuza yüzme sporu alanında hizmet edeceğiz” şeklinde görüşlerini aktardı.

 

ASKERİ ALANA SPOR KOMPLEKSİ

Derince 60 Evler’de bulunan Belediye Sahil Sosyal Tesisleri alanında yeni bir çalışmaya imza atacaklarını aktaran Başkan Bulut,” diye konuştu. Yenikent Mahallesi’nde de camii ihtiyacının olduğunu belirtti. Başkan Bulut, “Bu ihtiyacı karşılamak amacıyla yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yan tarafında bulunan alanda yapılmak üzere bir proje hazırladık” dedi. Bulut ayrıca Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan askeri alanda spor kompleksi projesinin yapılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Otoyol bağlantıları için kamulaştırmaların devam ettiğini açıklayan Bulut, “Bunların yanında Yenikent Mahallesi’nde bulunan Araptepe’de kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirmek için hazırlıklarımız sürüyor” ifadelerine yer verdi.


Kocaeli Manşet


Geri Dön