19 / 04 / 2024

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.



Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin trafik sorunu üzerine Kadir Topbaş’a seslendi. Belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a seslenen Başkan Ali Kılıç’ın ifadeleri şaşkınlık yarattı. Konuşmasında, “Kadir Abi dünya tatlısı bir insan. Dünya güzeli bir insan. Konuşuyorsun sohbet ediyorsun, sana dokunuyor. Gerçekten ağabeylik yapıyor” ifadelerini kullanan Ali Kılıç, Topbaş’la tünel diyaloğunda, “Abi, ben CHP’liyim ama rozetimi çıkardım genel başkanımın bilgisi dahilinde” ifadelerini kullandığını belirtti.


Maltepe’ye Topbaş Tüneli


Tünelin adının Topbaş Tüneli olmasını teklif ettiğini de belirten Başkan Kılıç, Topbaş’a “Açılışını yaptığınız gün istiyorsanız ben izin alır yurt dışına giderim. Ya da tribüne gidip Maltepe Halkı ile seni alkışlarım” dediğini belirtti. 


Sorunun ise Maltepelilerin duyarlı olmamasında yattığını iddia eden Ali Kılıç, “Gelin esnafıyla, öğrencisiyle vatandaşıyla oturalım. İki saat trafiği kilitleyelim medya yazsın bakın nasıl planlamaya giriyor. Var mısınız? Ben yaparım. Ben Maltepe’nin hizmetçisiyim. Bir belediye başkanı başka bir şey ama bir belediye başkanı olarak da aynı zamanda Maltepe’nin de bekçisi olmalıyım. Sizinle birlikte gider Kadir Abi’nin kapısında yatarım” ifadelerini kullandı.


Yurt Gazetesi


Geri Dön