24 / 04 / 2024

Ali Muslubaş kimdir?

Ali Muslubaş kimdir?

Mimar Ali Muslubaş kimdir? Mimar Ali Muslubaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Ali Muslubaş, As İmar adlı ofisi ne zaman kurdu? İşte Ali Muslubaş'ın biyografisi...



Ali Muslubaş kimdir?

Ali Muslubaş, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu'ndan (MSGSÜ) 1965 yılında mezun olmuştur. Aynı okulda uzun seneler boyunca ders veren Muslubaş, çalışmalarını As İmar adlı kendi ofisinde sürdürmektedir.


As İmar

As İmar ve Ticaret Limited Şirketi ("Asimar") 1984 yılında mimari tasarım ve danışmanlık hizmeti vermek üzere Ali Muslubaş ve Sasnuhi Muşlıyan tarafından kuruldu ve gruba 1992 yılında Fulin Güzeldere'nin de katılımıyla mesleki faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Mimari projelendirmenin farklı alanlarında hizmet veren ortaklık, projelerinde, tasarım bütünlüğü ve mükemmelliğini, yaratıcı, özel detaylı proje çözümleri ve araştırmacı bir yaklaşımla yakalamayı amaçlamıştır.


Asimar kurumsal, tüzel ve özel müşterilerine mimari proje ve uygulama, stratejik planlama, programlama, proje - yapı yönetimi, proje koordinasyonu, iç düzenleme projesi ve uygulaması hizmetlerini vermektedir.


Ortakların ve tüm proje ekibinin birleştirilmiş deneyim ve birikimleri ile, yaratıcı ve sorgulamacı yaklaşımları, tasarım sorunları ve taleplerini araştırarak ve müşteri/projenin amaç ve gereklerini derinlemesine inceleyip detaylandırarak, özelleştirilmiş ve yenilikçi çözümler bulmaya özen göstermektedir.


Tel: (212) 244 31 44

Adres: Meclisi Mebusan Cad. 

No:75/6 Fındıklı/İstanbul




Geri Dön